Fedaioğlu: “24 Yılda Büyük Reformlara İmza Attık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fedaioğlu: “24 Yılda Büyük Reformlara İmza Attık”
Abone ol
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, partisinin 24. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Fedaioğlu mesajında, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana milletin iradesini merkeze alan siyaset anlayışıyla Türkiye’ye hizmet ettiğini vurguladı.

14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan AK Parti’nin, siyasete yeni bir vizyon kazandırdığını belirten Fedaioğlu, “Kurulduğumuz ilk günden itibaren milletimizin teveccühüyle girdiğimiz her seçimde birinci parti olduk. Demokrasi, kalkınma, adalet ve özgürlük alanlarında sayısız reformlar gerçekleştirdik. Türkiye’yi sağlık, eğitim, ulaşım, enerji, savunma sanayii ve diplomasi alanlarında dünya liginde üst sıralara taşıdık” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFLERİMİZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Fedaioğlu, AK Parti’nin yalnızca bir siyasi parti değil, aynı zamanda milletin umudu ve ortak iradesinin temsilcisi olduğunu vurgulayarak, “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hedeflerimizi büyüttük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizi her alanda daha ileri taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. 24 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da hizmet siyasetiyle milletimizin gönlünde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TEŞKİLATLARIMIZA VE MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mesajında AK Parti’nin başarısında teşkilatların fedakâr çalışmasının büyük payı olduğunun altını çizen Fedaioğlu, “İl ve ilçe teşkilatlarımızdan mahalle başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza kadar her bir dava arkadaşımıza teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise bize her zaman güvenen, yol arkadaşlığı yapan aziz milletimize sunuyorum. Kuruluşumuzun 24. yıl dönümü kutlu olsun. Rabbim, bu kutlu davada bizleri milletimize hizmetten ayırmasın” dedi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te tünel girişinde kaza! Yaralılar varÖnceki Haber

Gaziantep'te tünel girişinde kaza! Yaral...

Dubai’de Direksiyon Sende: Hayallerini Gazla!Sonraki Haber

Dubai’de Direksiyon Sende: Hayallerini G...

Yorum Yazın

NTB Başkanları İş Teftişleri Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısına Katıldı
Hakan Atıcı’dan Sert Çıkış: "Gaziantep’in Ekmeğini Gaziantepli Firmalar Yemeli!"
Gaziantep'te 30 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gourmet Çelebi Hakkındaki İddialara Net Cevap: Belgeler Paylaşıldı
Gaziantep'te ortalık savaş alanına döndü: Yaralılar var 
Gaziantep Mutfağı Tartışılıyor: Katmerci’den Dikkat Çeken Açıklama
Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı