Fedaioğlu: “24 Yılda Büyük Reformlara İmza Attık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fedaioğlu: “24 Yılda Büyük Reformlara İmza Attık”
Abone ol
AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, partisinin 24. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Fedaioğlu mesajında, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana milletin iradesini merkeze alan siyaset anlayışıyla Türkiye’ye hizmet ettiğini vurguladı.

14 Ağustos 2001’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan AK Parti’nin, siyasete yeni bir vizyon kazandırdığını belirten Fedaioğlu, “Kurulduğumuz ilk günden itibaren milletimizin teveccühüyle girdiğimiz her seçimde birinci parti olduk. Demokrasi, kalkınma, adalet ve özgürlük alanlarında sayısız reformlar gerçekleştirdik. Türkiye’yi sağlık, eğitim, ulaşım, enerji, savunma sanayii ve diplomasi alanlarında dünya liginde üst sıralara taşıdık” dedi.

“TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFLERİMİZDEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Fedaioğlu, AK Parti’nin yalnızca bir siyasi parti değil, aynı zamanda milletin umudu ve ortak iradesinin temsilcisi olduğunu vurgulayarak, “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hedeflerimizi büyüttük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizi her alanda daha ileri taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. 24 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da hizmet siyasetiyle milletimizin gönlünde olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“TEŞKİLATLARIMIZA VE MİLLETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Mesajında AK Parti’nin başarısında teşkilatların fedakâr çalışmasının büyük payı olduğunun altını çizen Fedaioğlu, “İl ve ilçe teşkilatlarımızdan mahalle başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza kadar her bir dava arkadaşımıza teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise bize her zaman güvenen, yol arkadaşlığı yapan aziz milletimize sunuyorum. Kuruluşumuzun 24. yıl dönümü kutlu olsun. Rabbim, bu kutlu davada bizleri milletimize hizmetten ayırmasın” dedi.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te tünel girişinde kaza! Yaralılar varÖnceki Haber

Gaziantep'te tünel girişinde kaza! Yaral...

Dubai’de Direksiyon Sende: Hayallerini Gazla!Sonraki Haber

Dubai’de Direksiyon Sende: Hayallerini G...

Yorum Yazın

Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…