
Gaziantep fk alt yapısına bir çok oyuncu kazandıran şehrin en iyi halı saha ve futbol okullarından fc sporland klübü gazikent te yeni uefa standartlarında 3 adet saha ve futbol okulu açarak gaziantep futboluna destek olamaya devam ediyor.
Fc sporland futbol klübü başkanı Ali koçarslan ; şehrimize , gaziantep futboluna ,gaziantep fk altyapısına ve türk futboluna zeki , çevik ve ahlaklı oyuncu yetiştirmekten mutluluk duyduğunu ve yeni tesiler ve oyuncular ile belirledikleri vizyon ve misyonları “ daima ileri” sloganlarıyla yorulmadan devam edeceklerini söyledi.
Başkan Ali koçarslan Mevcut İbrahimli şubesine gazikent şubesini de ekleyen fc sporland klübü bölgenin genç ve çocuklarına ulaşıp futbola ve spora kazandırmak amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Tüm amatör takımlar gibi GAZİANTEP FK alt yapısıyla koordineli çalıştıklarını ve şehrin tek takımı olan GAZİANTEP FK alt yapısına u11-u12-u13-u14-15 u-16 yaşları olmak üzere mümkün olduğunca oyuncu kazandırmak için uefa a belgeli antrenörlerle çalıştıklarını söyledi.
Ayrıca halı saha sektörüne gaziantepte yeni bir soluk getiren UEFA STANDARTLARINDA HALI SAHALAR İLE FC sporland gazikentte de hizmet vermeye başladıklarını iletti.
Başkan ali koçarslan spor şehri gaziantep sloganıyla spora ve futbola destek veren Büyükşehir belediye başkanı Sn Fatma şahin başta olmak üzere şehitkamil bld başkanı umut yılmaz a şahinbey belediye başkanı sn mehmer tahmazoğluna ve askf başkanı ömer alper köroğluna verdikleri destekler için teşekkürlerini iletti.
Kaynak:Haber Merkezi


































Yorum Yazın