Fatih Muhaddis Fedaioğlu'ndan 25 Aralık mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Muhaddis Fedaioğlu'ndan 25 Aralık mesajı
Abone ol
MÜSİAD Gaziantep Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

MÜSİAD Gaziantep Başkanı Fedaioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Birinci Dünya Savaşı'nın ardından, Anadolu'daki her şehir ve kasabanın kendi yazgısı ile baş başa kaldığı ve çaresizlik içinde, bir çıkış, bir ümit aradığı o kara günlerde, Anteplilerin hiçbir yardım ve destek almadan namus ve hürriyetini çiğnetmemek için, milli ruh ve şuurla silahsız ve cephanesiz bir şekilde 10 ay 9 gün boyunca bir taraftan düşmanla, diğer taraftan da açlık ve yoklukla verilen onurlu bir mücadele ile tüm yurda ilham olmuştur. ” dedi.

Başkan Fedaioğlu, Kahraman Antepliler, "Verdün sizin için neyse Antep de bizim için o kadar azizdir. Annesinin namusuna göz diken bir avuç gözü dönmüş caniye karşı koyduğu için alçakça süngülenen çocuk yaştaki aslan yürekli Şehit Kamil’lerin, “Düşman cesedimi çiğnemeden Antep’e giremez” diyen Şahin Bey’lerin ve daha nice adsız kahramanların öncülüğünde 6317 şehit verme pahasına kahramanlık, yiğitlik ve cesaret timsali olmuşlardır. Bu günler vesilesiyle ecdadın azimle verdiği mücadelenin ruhunu yeniden hatırlamalı, onların yokluk ve imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği direnişe sahip çıkmalı ve genç nesillerimize bunları layıkıyla aktarmalıyız” ifadeleri yer aldı.

Fedaioğlu mesajının devamında “Gaziantepliler, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz' sözünü rehber edinmiştir. Geçmişten günümüze her konuda Anadolu'ya örnek olmuş Gazi Şehirimiz bundan sonra da ülkemizi ve ilimizi, daha güzel yarınlara taşımak için tarımda, sanayide, eğitimde kısacası her alanda başarılar elde etmeye devam edeceğiz.

Bütün şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum” dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Almanya hayali sonu oldu! Donarak hayatını kaybettiÖnceki Haber

Almanya hayali sonu oldu! Donarak hayatı...

Mehmet Kaplan Güven TazelediSonraki Haber

Mehmet Kaplan Güven Tazeledi

Yorum Yazın

GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti