Fadıloğlu’ndan ana sınıfı öğrencilerine moral ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fadıloğlu’ndan ana sınıfı öğrencilerine moral ziyareti
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ana sınıfı öğrencilerini ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu, moral verme amacı taşıyan ziyaretinde öğrencilerle yakından ilgilendi ve kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

Yaşanan deprem afeti sonrası eğitim-öğretime verilen aranın ardından öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Grand Halı Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Deprem afetinin olumsuz etkilerinin unutulması amacıyla Şehitkamil Belediyesi görevlileri tarafından Önce Öğren Sonra Eğlen projesi kapsamında ana sınıflarında akıl ve zeka oyunları ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinliklerin gerçekleştiği anda öğrencileri ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle yakından ilgilendi. Anaokulunda 3 ana sınıfını ziyaret eden Başkan Fadıloğlu hem öğrencilerin hem de okulun durumuyla ilgili Grand Halı Anaokulu Müdiresi Z. Betül Zeytçioğlu’ndan bilgi aldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, tüm öğrencilere satranç takımı ve kumbara armağan etti.

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Ziyareti sonunda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Deprem sonrası eğitim ve öğretime yeniden başladık. Tabii büyük bir olay yaşandı. Çocuklarımızın bu tramvayı atlatabilmesi noktasında da hocalarımız özel ihtimam gösteriyorlar. Tabii bununla yaşamaya alışmamız lazım. Alt yaş grubundaki çocuklarımızın etkilenmesi çok daha fazla. Hem velilerimizin bu konuda eğitilebilmesi hem de çocuklarımızın rehabilitasyonu noktasında hocalarımız özel emek veriyorlar. Biz de Şehitkamil Belediyesi olarak bu tür etkinliklere katkı verebilmek adına Önce Öğren Sonra Eğlen projesi etkinliklerinin yanı sıra özellikle ana sınıflarımızda akıl ve zeka oyunları, satranç gibi etkinliklerle çocuklarımıza farkındalık getirmeye çalışıyoruz. Allah, bir daha böyle bir sıkıntı göstermesin ama yaşanmış bu olaydan bir ders çıkararak hem çocuklarımızın depreme yönelik eğitimlerinin yapılması hem de bu travmanın atlatılması noktasında emek veren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Ekip arkadaşlarımızla birlikte biz de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah bir an önce bu tramvayı atlatıp, bir an önce hayatın normale dönmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepliler dikkat! Kuvvetli geliyor...Önceki Haber

Gaziantepliler dikkat! Kuvvetli geliyor....

Adıyaman'daki depremzede çocuklar için oyun alanları oluşturuluyorSonraki Haber

Adıyaman'daki depremzede çocuklar için o...

Yorum Yazın

Sel Tehlikesi Nizip’te Panik Yarattı: Ekipler Zamanla Yarıştı
CHP Şehitkamil’de ‘Emrah Sezer’ dönemi!  
Gaziantep'te 34 kilo uyuşturucu ele geçirildi: 1 tutuklama
Gaziantep'te 27 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te Yıldırım Dehşeti: Klima Alev Aldı
Nizip’te Hava Şaşırttı: Güneşli Başlayan Gün Dolu Yağışıyla Son Buldu
MHP Gaziantep’te Kılıç’tan görkemli başlangıç
Gaziantep'i dolu vurdu: Sokaklar beyaza büründü 
Ünal Akdoğan’a Yavuzeli’nden Güçlü Destek
Vahşet: Anne 2 aylık bebeğini öldürdü
Başkan Fatma Şahin ve AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler ile Sahada Vatandaşla Buluştu
Gaziantep’te Toplu Taşımaya Zam: Yeni Tarife 1 Mayıs’ta
Gaziantep'te trafik kazası: Aynı kazada 3. Ölüm
Gaziantep’te bıçaklı olay: Sosyal medya fenomeni 'Cin Ali'yi öldüren kızı tutuklandı
CHP'lilerin sırt döndüğü çocuklar er meydanına çıktı
Başkan Şahin, çalışmaları yerinde inceledi
Genç diş hekimleri Gaziantep’te buluştu 
Gaziantep'te yine kaza: Tünel çıkışı kana bulandı 
Eyüpspor: 3 Gaziantep FK: 0! Rădoi ile İlk Maç Hüsran: Gaziantep FK Dağıldı
Kemal Ceyhan’dan yeni şarkı: “Geçmiyor”