Fadıloğlu: 'Her Vatandaşımızın Katkısına İhtiyacımız Var'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fadıloğlu: 'Her Vatandaşımızın Katkısına İhtiyacımız Var'
Abone ol
Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehrimizi daha güzel bir yere dönüştürmek için her vatandaşımızın katkısına ihtiyacımız var. Birlikte çalışarak, birlikte kararlar alarak ve birlikte hareket ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyaretlerine, Göllüce Mahallesi esnaf ziyareti ile başlayan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra YILDA Şirketler Grubu üyelerinin misafiri oldu. Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesi Yunus Emre Cemevi ziyareti ile güne devam eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, sonrasında Boyno ve Pirsultan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Türk Kızılay Şehitkamil Şube Başkanı İsmail Güler ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, akşam saatlerinde ise Besnililer Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İdris Yaşar ve üyelerle buluştu.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na programlarda; AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe eşlik etti.

ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETİYOR, BİRLİKTE BÜYÜTÜYORUZ

Vatandaşın; katılım, öneri ve eleştirilerinin kendileri için önemine vurgu yapan Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı: “Bizler, vatandaşımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak hareket ediyoruz. Bu şehrin, gerçek sahiplerinin halkımız olduğunu çok iyi biliyorum. Dolayısıyla şehrimizi daha güzel bir yere dönüştürmek için her vatandaşımızın katkısına ihtiyacımız var. Birlikte çalışarak, birlikte kararlar alarak ve birlikte hareket ederek başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Şehrimizi daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için hep birlikte el ele veriyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Halkımızla birlikte olmak, benim için her zaman ayrı bir heyecan ve sorumluluktur. Bizler, bu güzel şehri birlikte yönetiyor, birlikte büyütüyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek üzerine odaklanmış durumdayız. Bu hedefe ulaşmak için halkımızla birlikte çalışıyoruz,  birlikte çaba gösteriyoruz. Her yaş grubundan insanımıza özel çok sayıda projemiz var. Ancak en büyük projemiz, her alanda daha yaşanabilir bir Şehitkamil inşa etmek. Bu nedenle hemşehrilerimizin katılımı, öneri ve eleştirileri bizim için son derece önemlidir.”

Kaynak:Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Israrı Üzerine Dolandırılmaktan Kurtuldu!Önceki Haber

Israrı Üzerine Dolandırılmaktan Kurtuldu...

Tahmazoğlu Öğrencilere Verdiği Sözü Hemen Yerine GetirdiSonraki Haber

Tahmazoğlu Öğrencilere Verdiği Sözü Heme...

Haber Yorumları

  • Serhat Ali26-03-2024 11:41

    Şirinevlerde ormanlığın içine 6 masa koymuş dünya kadar yere reklam ilanı asmış. Edeb Ya Hu! Şükürler olsun artık halk uyandı gittiği yerlerde yuhalanmaya başlandı ve hak ettiği karşılığı alıyor.

  • Kübra polat25-03-2024 07:49

    Sen bu belediyeye ne katkı verdin ki insanlardan ne istiyorsun. Yazıklar olsun sana verilen her bir oya. İnşallah halk sana hak ettiğini avucuna verecek.

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi