Fadıloğlu, gençlerle ‘bilinçli genç olmak’ üzerine konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fadıloğlu, gençlerle ‘bilinçli genç olmak’ üzerine konuştu
Abone ol
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kütüphanesi’ndeki gençlerle Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın ‘Bilinçli Genç Olmak’ isimli eseri üzerine konuştu ve kütüphanedeki öğrencilerle sergi açtı.

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kütüphanesi’ndeki öğrencileri ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gençlerle kitap tahlili yaptı, sergi açılışı gerçekleştirdi. Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından kaleme alınan ‘Bilinçli Genç Olmak’ adlı eserle ilgili değerlendirmelerin ve fikir alışverişinin yapıldığı bölümün ardından Başkan Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle birlikte ‘Kütüphaneler’ konulu fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.

Öğrencilerin, 59. Kütüphaneler Haftası’nı tebrik eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

50 BİN ÖĞRENCİMİZ, KÜTÜPHANELERİMİZDEN FAYDALANIYOR

Program sonunda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kaydetti:

“Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kütüphanesindeyiz. Şehitkamil Belediyesi olarak 26 kütüphanemizin 21 tanesi haftanın 6 günü, 5 kütüphanemiz de haftanın 7 günü sabah 8:00’dan akşam 22:00’a kadar hizmet veriyor. Burada özellikle üniversiteye hazırlanan, KPSS’ye hazırlanan kardeşlerimiz için bu ortamı sunuyoruz. Yaklaşık 50 bin öğrencimiz, kütüphanelerimizden faydalanıyor. Burada yalnızca üniversiteye hazırlananlar değil, 65 yaşındaki ev hanımı kardeşlerimizin de gelip burada kitap okuma günlerinin yapıldığı bir ortamı sağlıyoruz. Yapmış olduğumuz yarışmalar neticesinde de alt yaş grubundan 65 yaş üstüne kadar değişik kategorilerde en fazla kitap okuyan vatandaşlarımızla Kütüphaneler Haftası etkinliği çerçevesinde ödüllendiriyoruz. Amacımız, okumanın artmasını sağlamak. Bu şekilde eğitim şehri Gaziantep’e destek olabilmek adına tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte milletimizin emrindeyiz.”

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahin: Türkiye yüzyılı’nın en büyük çevre hareketinin neferlerinden biriyizÖnceki Haber

Şahin: Türkiye yüzyılı’nın en büyük çevr...

Kılıç, alınan kararın yıllardır verilen mücadelenin zaferi olduğunu söylediSonraki Haber

Kılıç, alınan kararın yıllardır verilen...

Yorum Yazın

Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Nizip’te Anlamlı Vefa: Emektar Fıstık Esnafına Plaket Takdim Edildi
Antep Fıstığına Değer Katanlar Ödül Töreni
Şahin, "şehrim okulum" projesi kapsamında velilerle buluştu
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuk yüksekten düştü
Gaziantep'te lastiği patlayan minibüs takla attı
Gaziantep’te Halı fabrikasında iş kazası