Eski eşini eşarpla boğdu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eski eşini eşarpla boğdu!
Abone ol
 Antalya'da eski eşi tarafından boğularak öldürülen 30 yaşındaki Hanım Biçer'in cenazesi morgdan alınarak defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Morg önünde konuşan ağabeyleri, kardeşlerinin planlı şekilde öldürüldüğünü belirterek, "Öldürdükten sonra bizi arayarak ‘ben kızı öldürdüm, haberiniz olsun' dedi Adaletin yerini bulmasını, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Olay, 11 Eylül Perşembe gecesi Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hızır Çelik (32), boşandığı eşi Hanım Biçer'i evine götürdü. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Hızır Çelik, genç kadını eşarbıyla boğdu ardından yüzüne yastık bastırarak öldürdü. Evden 3 saat sonra ayrılan zanlı, yaklaşık 16 saat sonra da eski eşinin kardeşini arayıp cinayeti itiraf etti. Çelik, daha sonra Döşemealtı Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, Biçer'in cansız bedenini evde buldu. Savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından genç kadının cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"Eski konuları açtı"
Öte yandan, emniyette ifadesi alınan Hızır Çelik, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının ifadesinde, "Eve beraber gittik, eski konuları açtı, o esnada kendimi kaybettim, olay gerçekleşti" dediği öğrenildi.

"Ben kızı öldürdüm, haberiniz olsun"
Cenazeyi almak için morga gelen ağabeylerden Resul Biçer, kardeşinin boşandıktan sonra çocuklarını göremediğini, bu durumu fırsat bilen eski eşinin kandırarak eve götürdüğünü ileri sürdü. Biçer, "Çocuklarını her hafta sonu, tatillerde, bayramlarda görme şartıyla boşanmışlardı ancak çocukları göstermedi. Bir süre önce kardeşim, ‘çocuklarımı sizin mahallede alacağım' demiş. Çocukları almak için gittiği yerde demiş ki 'gel ben sana ev tutacağım, sana çocukları vereceğim'. 'Tamam' demiş, götürmüş öldürmüş. Sonra bizi arayarak ‘ben kızı öldürdüm, haberiniz olsun' dedi. Biz adaletin yerini bulmasını istiyoruz, en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Recep Biçer de zanlının boşandıktan sonra çocuklara bakamadığını söyleyerek sürekli kız kardeşine ulaşmaya çalıştığını belirtti. Biçer, "Her seferinde ‘çocuklara bakamıyorum, edemiyorum' diyordu. Sürekli kandırmaya çalışıyor, kızı yanına çekmeye uğraşıyordu" dedi.

"Cinayeti planlayarak işledi" iddiası
Recep Biçer ise kardeşinin tasarlanmış bir cinayete kurban gittiğini öne sürerek, "Yıllarca evli kaldılar, yapamadılar ve ayrıldılar. Ardından kardeşime iftiralar attı. Madem ihanet ettiğini düşünüyordu, gidip karşı tarafı hesaplaşacağına gelip kardeşimi öldürdü. Kardeşimi kandırdı, ev ayarladı ve planlı bir şekilde götürüp canına kıydı. Adaletin en kısa sürede tecelli etmesini ve en ağır cezayı almasını istiyorum. Bunu planlayarak yaptı, tasarlayarak programladı. Önceden öldürmek için plan kurmuş. Bilinçli ve isteyerek işledi" diye konuştu.
Hanım Biçer'in cenazesi yapılan otopsinin ardından morgdan alınarak defnedilmek üzere Kepez ilçesi Varsak Mezarlığına defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Kaynak:İHA

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Amatör Sporlarda Köroğlu dönemiÖnceki Haber

Amatör Sporlarda Köroğlu dönemi

Sevilen Antep türkülerini seslendirdi Sonraki Haber

Sevilen Antep türkülerini seslendirdi 

Yorum Yazın

TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi
Başkan Murat Danacı MUHTARLIKLARI KAPATIN!
Gaziantep'te kaza Biri ağır 2 yaralı!
Gaziantep’te KADES Seferberliği