Dilek Yılmaz son teknoloji ile hizmet veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dilek Yılmaz son teknoloji ile hizmet veriyor
Abone ol
Gaziantep'te hizmet veren Dilek Yılmaz bakım ve güzellik merkezi alanında uzman ve eğitimli isimler ile kentin en çok tercih edilen merkezlerinden birisi oldu. Lazer, Medikal bakımlar, cilt gençleştirme ve cilt yenileme, soft peel, frozen face, kalıcı makyaj ve bölgesel incelme hizmetleri ile Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi cihazlarını kullanarak uluslararası yeterlilik belgesine sahip uzman kadroları ile sağlıklı yaşam ve güzelliğin kapılarını açıyor.

Gaziantep'in en donanımlı güzellik merkezlerinden olan Dilek Yılmaz Güzellik ve Bakım Merkezi, sağlıklı yaşam ve genç kalmak isteyenler için kapılarını sonunda açtı. Merkez, geniş yelpazedeki hizmetleriyle birlikte kentte kalıcı makyaj, cilt bakımı, lazer epilasyon, zayıflama cihazları, Andulasyon Terapi Sistemi, cilt gençleştirme frozen face, soft peel gibi birçok uygulama ile son teknolojiyi kullanarak hızlı ve kalıcı çözümler sunuyor.
Güzellik Merkezi'nin sahibi Dilek Yılmaz, yaptıkları uygulama ve kullandıkları teknolojileri www.memohaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Taşçı'ya anlattı.


İĞNESİZ CİLT GENÇLEŞTİRME

Dilek Yılmaz, iğnesiz cilt gençleştirmemenin sırlarını anlatarak, işletmelerinin mucizesinin bu uygulama olduğunu söyledi.
Yılmaz,''Frozen Face işlemiyle Gaziantep’te tek merkeziz. İşlemimizin mucizesi iğnesiz cilt gençleştirme ilkesidir. Bu işlemi daha çok iğneli dolgu botoks yaptırmak istemeyenlerin tercihidir. 4 seanslık işlemde kalıcı olarak sonuç alıyoruz. Soft Peel işlemimiz gerçek bir yosun peelingdir. Bu işlemimizi diğer yosun işlemleriyle karıştırmayalım. Merkezimizde her zaman sabit işlemlere değil de daha kalıcı sağlıklı sonuçlar verebileceğimiz işlemleri tercih ediyoruz. Soft Peel mucizesi de Gaziantep çok ses getiren bir işlemimizdir''dedi.

SON TEKNOLOJİ CİHAZLAR KULLANIYORUZ

Dilek Yılmaz, özellikle kalıcı makyaj işleminde son teknoloji cihazları kullandıklarını anlatarak, geliştirilmiş cihazlar sayesinde müşterilerin konforlu seanslar geçirdiğini söyledi.
Yılmaz,''Kalıcı makyaj işlemimizde Pudrlama, Dudak Renklendirme ve liner işlemleri yapıyoruz. Son sistem geliştirilmiş cihaz tekniği kullanarak işlem sırasında kanama oluşmadığı için seansımız oldukça konforlu geçiyor. Aynı zamanda kullandığımız boylar dünyanın en iyi boyları olduğu için danışanlarımız kullanım süresinde renkte bir değişim olmadığı için beğenerek ve memnuniyetle kullanıyor ve tavsiye ediyorlar. Başladığımız günden beri değerli danışanlarımıza en iyi hizmeti vermek için alanında uzman kadroyla çalışıyoruz. Bizim için sizlerin hayatlarına dokunmak yüzlerinizdeki gülümsemeye sebep olmak ekip olarak mutluluk duyuyoruz''şeklinde konuştu.

HER İŞLEM KİŞİYE ÖZEL

Merkezde hangi işlem olursa olsun kişiye özel oluşturulduğunun altını çizen Dilek Yılmaz, tüm işlemleri titizlikle ve dikkatle yaptıklarını ve işlemlerden sonra danışanları uzman ekiplerin online olarak kontrol ettiklerini söyledi. Tüm sürecin mükemmel geçtiğini kaydeden Dilek Yılmaz,''Merkezimde hangi işlem olursa olsun kişiye özel oluşturuluyor.

Tüm işlemlerimizi titizlikle ve dikkatle yaptığımız için ve işlemlerden sonra danışanlarımızı uzmanlarımız online olarak kontrol sağladıkları için tüm sürecimiz mükemmel geçiyor. Bu yüzden aldığımız sonuçlar Gaziantep’te oldukça ilgi görüyor. Gaziantep’te ilklerin merkezi olduğumuz doğrudur. Bildiğiniz üzere sektör olarak sürekli  yenilenen teknolojiye sahip. Bu yüzden uzmanlarımız alanlarında kendilerini geliştirmek  için en yeni ve trend işlemleri araştırıp en iyi hizmeti sizlere sunmak için Türkiye’nin eni iyi akademilerinde eğitimler alıyorlar. Bu eğitimler bizi her zaman sektördeki yerimizi ilk sırada tutuyor. Verdiğimiz hizmet tamamen uzmanlarımızın alanındaki yaptığı işlemler son derece önemlidir. Çünkü danışanlarımıza doğru bilgi aktarımızla onların güvenini kazanmakta bizim için çok önemli''diye konuştu.


15 DAKİKASI 2 BUÇUK SAATLİK YÜRÜYÜŞE EŞ DEĞER
Dilek Yılmaz, Andulasyon Terapi Sistemi'nin fiziksel aktivite yerine geçtiğini belirterek, 15 dakikasının 2.5 saatlik yürüyüşe eşdeğer olduğunun altını çizdi. Teraği ile kan dolaşımının aktifleştirmekte ve böylelikle metabolizmayı hızlandırmakta olduğunu belirten Yılmaz, lenf sistemini harekete geçirip daha kolay ödem attırmakta olduğunu ve tek seansta bile 2-4 cm incelme görüldüğünü kaydetti.


Yılmaz, ''Andulasyon Terapi Sistemi fiziksel aktivite yerine geçmektedir. 15 dakikası 2.5 saatlik yürüyüşe eşdeğer. Kan dolaşımını aktifleştirmekte böylelikle metabolizmayı hızlandırmaktadır. Lenf sistemini harekete geçirip daha kolay ödem attırmaktadır.Tek seansta bile 2-4 cm incelme görüyoruz. Fakat bunu diyetle desteklemek zorundayız. Diyeti kişiye özel planlıyoruz.

Ve sürdürülebilir beslenme önceliğimiz. Son sistem geliştirilmiş Power Pro Max cihazı ile bölgesel ve kalıcı incelme sağlıyoruz. Power Pro Max ile göbek, bacak, basen, gıdı ve kol bölgelerinde biriken vücuda yerleşmiş yağ hücrelerini parçalayarak ağrısız ve morarma olmadan incelme sağlıyoruz. Kolajen üretimini desteklemekte ve sarkık ciltlerde sarkıklıkların giderilmesine yardımcı olmaktadır. Kalıcı kilo vermeyi sağlar''ifadelerinde bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahinbey Belediyesi’nin kitap fuarını kitapseverler çok beğendiÖnceki Haber

Şahinbey Belediyesi’nin kitap fuarını ki...

Gaziantep'te çok sayıda yol trafiğe kapatılacakSonraki Haber

Gaziantep'te çok sayıda yol trafiğe kapa...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı