Depremzede çocuk Medical Point'te sağlığına kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremzede çocuk Medical Point'te sağlığına kavuştu
Abone ol
6 Şubat depreminde yaralanan 9 yaşındaki Elif Usluol, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde sağlığına kavuştu.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Aslan Güzel, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Fatma Şeker ve Çocuk Endokrinolojisi Doçenti Dr. Murat Doğan, 6 Şubat depreminde yaralanan Elif Usluol'un tedavi sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu.
Elif Usluol'un sağlık süreciyle ilgili bilgi veren Medical Point Gaziantep Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Aslan Güzel, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Fatma Şeker, “Elif, 9 yaşında ve İslahiye'de yaşıyor. Depremde kafa travması geçiren Elif, yoğun bakım sürecinde fiziksel tıp ve rehabilitasyon konsültasyonuyla değerlendirildi. Kolları ve bacaklarında felç gelişen ve yürüyemeyen Elif'in yoğun bakımda fizik tedavisine başlandı. Taburcu olduktan sonra ayaktan fizik tedaviye devam edildi. Fizik tedavi sürecinde baş ağrısı şikayeti olan Elif, beyin cerrahisine yönlendirildi. Hipofiz tümörü nedeniyle tekrar ameliyat oldu ve çocuk endokrinoloji tarafından hormon testleri için takibe alındı. Tedaviye olan uyumu, çabası ve anne-babasının tam desteğiyle minimal destekle yürüyebilen ve ellerini kendisi bakımı için kullanmaya başlayan Elif'in tedavi süreci devam ediyor” ifadelerini kullandılar.
Medical Point Gaziantep Başhekimi Prof. Dr. Ekber Şahin, “Medical Point Hastanesi olarak, hastalarımızın sağlığına odaklanarak, sağlıkta her zaman en iyi hizmeti sunma misyonumuzu sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te suç makinesi tutuklandıÖnceki Haber

Gaziantep'te suç makinesi tutuklandı

GASMEK Aile Katılım Programını başlattıSonraki Haber

GASMEK Aile Katılım Programını başlattı

Yorum Yazın

Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…