Deprem mağduru Ayşe-Mehmet Polat sitesi sakinleri ilgisizlik mağduru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deprem mağduru Ayşe-Mehmet Polat sitesi sakinleri ilgisizlik mağduru
Abone ol
Gaziantep'te depremde yerle bir olan ve onlarca vatandaşın hayatını kaybettiği, onlarca vatandaşın da yaralandığı Ayşe-Mehmet Polat sitesi sakinleri, destek istedikleri büyükşehir belediyesi yetkililerinin kendilerini Fatma Şahin ile görüştürmediklerini ve bisiklet vererek susturmaya çalıştıklarını iddia etti. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bulunan Ayşe-Mehmet Polat sitesi de yıkıldı. Yıkılan binanın enkazı altında kalan onlarca vatandaş hayatını kaybederken onlarca vatandaş da yaralandı. Yaşanan afetin üzerinden 7 ay geçmesine rağmen yetkili kurumların ilgisizliğinden dert yanan deprem mağduru Ayşe-Mehmet Polat sitesi sakinleri ise görüşmek istedikleri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e bir türlü ulaşamadıklarını ve aradaki bazı kişilerin görüşmeyi engellemeye çalıştığını iddia etti. 

Fatma Şahin ile görüşmek istedikleri yetkililerin kendilerini, 'size bisiklet verelim' diye oyalamaya çalıştığını da iddia etti. O iddialara ilişkin yazışmalar ise deprem mağduru site sakinlerinin WhatsApp grubundaki yazışmalarda yer aldı. O yazışmalarda, "İyi günler geçenlerde büyükşehir belediyesi ile görüşmek için randevu oluşturmuştum. Büyükşehir belediye başkanına genel olarak sıkıntılarımızı, dertlerimizi anlatmak için görüşmek istedim. Ancak özel kalemi temsilen bir bayanla görüştüm. Depremzedelerle büyükşehirin ilgilenmediğini söylediler. Bir çok komşumuzun zor durumda olduğunu belirttim. İsterseniz size bisiklet verebiliriz dediler. Ben de bu görüşmeyi bisiklet için yapmadığımi belirtip görüşmeyi sonlandırdık. Ne yazık ki Büyükşehirin bize bakışı bu şekilde" ifadeleri yer aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 10
    KIZGIN
GastroAntep öncesi Gastrokazık başladı Önceki Haber

GastroAntep öncesi Gastrokazık başladı 

AK Parti'de Şahinbey İlçe Başkanlığı için en güçlü aday ErçelebiSonraki Haber

AK Parti'de Şahinbey İlçe Başkanlığı içi...

Yorum Yazın

Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü: Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi