Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Gaziantep'te etkili olan rüzgar ve fırtına kent merkezinde yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına çatıları uçurup, ağaçları devirirken çatıdan düşen iki kişi yaralandı.

Gaziantep’te öğlen saatlerinde birden bastıran fırtına kent merkezinde hayatı felç etti. Ağaçları deviren fırtınayla birlikte etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Öğlen saatlerinden sonra aralıklarla etkisini gösteren fırtına ile sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Yollarda su birikintisi oluşurken yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sırılsıklam oldu.

HASARA YOL AÇTI
Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre, kentte sabah saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, saatte 50-70 kilometre hıza ulaştı. Rüzgar nedeniyle bazı çatılarda hasar oluştu, kent merkezindeki bazı ağaçlar ise devrildi. Batıkent Mahallesi'nde bir inşaat alanını kaplayan ahşap reklam tabelası da kuvvetli rüzgar nedeniyle yola savruldu. Ulaşıma kapanan yol, ekiplerin çalışmasının ardından tekrardan trafiğe açıldı.

“DİKKATLİ OLALIM” 
Gaziantep Valisi Davut Gül ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte etkili rüzgar ve fırtınanın yaşandığını belirterek, "Lütfen soba zehirlenmesine karşı duyarlı olalım." ifadelerini kullandı.

2 VATANDAŞ ÇATIDAN DÜŞTÜ
Fırtınadan dolayı Geneyik ile Humanızlı Mahallesi’nde iki vatandaş çatıdan düştü.  Şahinbey ilçesine bağlı Geneyik Mahallesi’ndeki 2. Etap TOKİ Konut şantiyesinde çalışan bir işçi ise çatıda çalıştığı esnada dengesini kaybederek düştü. Zemine çakılan işçi ağır yaralandı. Ağır yaralanan işçi hastanede tedavi altına alınırken Humanızlı Mahallesi’nde çatıdan düşen kişinin hafif yaralı olduğu öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ortaokul öğrencilerine farkındalık eğitimi: BağımlılıkÖnceki Haber

Ortaokul öğrencilerine farkındalık eğiti...

Uçar: Yargı, milletimiz ve Gaziantep adına hayırlı bir karar verdiSonraki Haber

Uçar: Yargı, milletimiz ve Gaziantep ad...

Yorum Yazın