Büyükşehir'den personeline güçlü destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir'den personeline güçlü destek
Abone ol
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının barınma ihtiyacını karşılamaya yönelik örnek bir projeyi daha hayata geçiriyor. GBB Konut A.Ş. ile BEM-BİR-SEN Gaziantep Şubesi arasında imzalanan protokolle, belediye personelinin uygun şartlarda konut sahibi olması hedefleniyor.

Kuzeyşehir ve Güneyşehir bölgelerinde yer alan 14 bin konutluk dev projede, sendika üyelerine yönelik başvurular 4 Ağustos 2025 tarihinde başlayacak. Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğin en somut örneklerinden biri olan bu projeyle çalışanlarının yaşam standardını yükseltmeyi amaçlıyor.
Proje kapsamında 2+1 ve 3+1 daireler için başvuru yapılabilecek. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunulacak. Başvurular, 4-22 Ağustos 2025 tarihleri arasında BEM-BİR-SEN Gaziantep Şube Başkanlığı tarafından alınacak. Detaylar için www.gbbkonut.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

"Herkesin kira korkusu yaşamadan uyuduğu bir şehir inşa ediyoruz"
Barınma sorununun kişisel bir mesele olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, "Memur olmanın kolay olmadığını biliyoruz. Bu görev, iddia ve fedakârlık ister. Türkiye Yüzyılı belediyeciliğini Gaziantep'te ete kemiğe büründüren asıl kahramanlar sizlersiniz. Gerçek olan sizsiniz. Ben de kiracı olmanın zorluğunu yaşadım. Bu yüzden bugün, memurumuzun da vatandaşımızın da kira yükü altında ezilmemesi için bu projeleri hayata geçiriyoruz. Kuzeyşehir ve Güneyşehir'de büyük bir konut seferberliği başlattık. Amacımız herkesin başını yastığa kira korkusu yaşamadan koyabilmesi. Bu sadece belediye projesi değil, aynı zamanda bir devlet politikasıdır" dedi.

"Bu projede, empatiyle yöneten bir başkan var"
BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu da konuşmasında, "Gaziantep'te bir Fatma Şahin gerçeği var. Kentin dört bir yanında yapılan çalışmaları gördükçe gurur duyuyorum. Bu projede emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Bu yaklaşım, çalışanını kendi yerine koyan bir yönetim anlayışıdır. Başkanımız, ‘Benim çalışanım çocuğuna bir şey alabilsin, evine bir tas daha fazla götürebilsin' diye düşünerek bu adımı attı. Bu empatiyle yapılan bir iştir" diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
 GTB, gıda sektörünü küresel pazarlara taşıyorÖnceki Haber

 GTB, gıda sektörünü küresel pazarlara t...

Tahmazoğlu yaz spor okulu öğrencileriyle buluştuSonraki Haber

Tahmazoğlu yaz spor okulu öğrencileriyle...

Yorum Yazın

Minifood lezzet tutkunlarını buluşturuyor
Gaziantep’te uyuşturucu operasyonu: Zehir taciri tutuklandı
Gaziantep’te 2 Kişinin Öldürüldüğü Dava Yeniden Görülüyor
Süper hücre fırtınasının vurduğu Gaziantep'te bina otoparkları çamurla doldu
Fırtınanın yıktığı balkon duvarları arabayı hurda yığınına çevirdi
Gaziantep'e Süper Hücre Desteği 
Süper Hücre elektrik şebekesini vurdu: 127 direk yıkıldı
Şahinbey Belediyesi geleneksel kan bağışı protokolünü imzaladı
GTO Üyeleri Japonya’da İnşaat Sektörünün Yeniliklerini İnceledi
SANKO Okulları TÜBİTAK Finallerinde Türkiye Birinciliği Kazandı
Şahin'den konservatuvar öğrencisine umut olan protez
Hububatı ‘süper hücre' vurdu
Şehitkamil Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Ekmek Fiyatları Yükseldi: Zam Sofraya Yansıdı
Valilik uyardı! Gaziantep'te akşama kadar yağış var 
Şahinbey Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısı yapıldı
Dolu, Sel ve Hortum Etkili Oldu: Antepfıstığı Bahçelerinde Ağır Tahribat
Gaziantep’i Yasa Boğan Kayıp: Ragıp Güzelbey Vefat Etti
Gaziantep'te Korkunç Çarpışma: Servis Aracı Şarampole Devrildi, Yaralılar Hastanelere Kaldırıldı
Tahmazoğlu kurbanlık fiyatlarını açıkladı