‘Bir Piyano Dört El Resitali’ Büyük İlgi Gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Bir Piyano Dört El Resitali’ Büyük İlgi Gördü
Abone ol
Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bir Piyano Dört El Resitali yoğun ilgi gördü. Dünyaca ünlü piyanistler Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner, unutulmaz bir gece yaşattı.

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ‘Blanc&Noir’ adıyla konserler veren dünyaca ünlü piyanistler Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner’i, Bir Piyano Dört El Resitali’nde müzikseverlerle buluştu. Şehitkamil Sanat Merkezi’ndeki konsere yoğun ilgi gösterildi.

İki piyanistin farklı albümlerinden eserlere yer verdiği program, dinleyenleri Avrupa'dan Asya'ya uzanan keyifli bir yolculuğa çıkardı. Beethoven'ın jazz armonileriyle Aşık Veysel ezgilerinin klasik müzikle ve Mozart'ın Alla Turca'sının Selin Şekeranber ve Yudum Çetiner düzenlemeleriyle buluştuğu benzersiz Blanc&Noir performansı, uzun süre alkışlandı. Aslen Gaziantepli olan Selin Şekeranber’in annesi Opera Sanatçısı Gölge Şekeranber, ‘Bahçalarda Mor Meni’ isimli türküyü seslendirdi.

 BUGÜN BENİM İÇİN AYRICA ÇOK ÖZEL

Konser öncesi değerlendirmede bulunan Piyanist Selin Şekeranber, “Şehitkamil Sanat Merkezindeyiz. Çok heyecanlıyız. Çünkü Gaziantep’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bu konserimizi yapıyoruz. Ben de anne tarafından Gaziantepliyim. O yüzden bugün benim için ayrıca çok özel. Destekleri için Şehitkamil Belediye Başkanımıza, bu güzel sanat merkezinde çalışan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir buluşma yaşayacağız” şeklinde konuştu.

 ÇOK ÖZEL BİR KONSER

Piyanist Yudum Çetiner ise yaptığı açıklamada, “Bu akşam, sevgili meslektaşım Selin Şekeranber ile birlikte çok özel bir konserimiz var. Programımızın dinamiği çok yüksek. Bu güzel kutlama gününe özel bir program. Dinleyicilerimiz ile bu akşam buluşacağımız için çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

Program sonunda Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Ceyda Gürsel tarafından Piyanist Selin Şekeranber ile Yudum Çetiner’e çiçek ve hediye takdim edildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İMO’da Levent Yüksel rüzgarı esti!Önceki Haber

İMO’da Levent Yüksel rüzgarı esti!

Düzenli Alışkanlıklar Yaşam Kalitesini ArtıyorSonraki Haber

Düzenli Alışkanlıklar Yaşam Kalitesini A...

Yorum Yazın

GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti