Bakan Tunç'tan Şahinbey Millet Cami ve Millet Kütüphanesi'ne tam not

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Tunç'tan Şahinbey Millet Cami ve Millet Kütüphanesi'ne tam not
Abone ol
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin en büyük ikinci camisi olma özelliğine sahip Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi ile Şahinbey Millet Kütüphanesi'ni ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Gaziantep'te bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şahinbey Belediyesi tarafından kente kazandırılan Türkiye'nin en büyük ikinci camisi olan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi ile Şahinbey Millet Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Bakan Tunç, yapılan projelerin örnek projeler olduğunu ifade etti.

"Şehre değer katan eserler"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yapılan projelerin şehre değer kattığını ifade ederek, "Şahinbey Belediyemizin Millet Cami'nde cuma namazımızı eda ettik. Cami mükemmel olmuş. Gaziantep'e ve Şahinbey'imize yakışmış. Şehre değer katan güzel eserler. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Şahinbey Millet Camisi ve Külliyesi aynı zamanda bir sosyal tesis kadınından, çocuğuna herkes için bir alan var. Vatandaşlarımızın memnuniyetleri yüzlerinden okunuyor ve Belediye Başkanımıza karşı ilgileri oldukça fazlaydı. Öncesinde de Şahinbey Millet Kütüphanesi'ni gezdik. Ankara'daki Millet Kütüphanesi'nin benzeri. Şehre değer katan bir proje. Orada ders çalışan kitap ve okuyan çocukları gördük. Gurur duyduk. Karşısındaki Şahinbey Kongre Merkezi de yine muhteşem bir eser. İlçenin her tarafı AK eserlerle dolu. Şahinbey Belediyesi'nin hizmetleri örnek belediyecilik. Aynı zamanda borç almadan öz kaynakları ile yapılmış eserler. Türkiye'nin nüfus olarak kalabalık ikinci ilçesi. Bölgenin de önemli bir merkezi. Bu güzel eserleri yapan başta Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Asıl teşekkürü Şahinbeylilere ediyoruz. Çünkü onlar bu yetkiyi vermese bu eserler ortaya çıkmazdı" diye konuştu.

Aşure ikram edildi
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cuma namazı öncesinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ne cuma namazını kılmak için gelen vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Bakan Tunç aşure ikramında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Gaziantep'te 26 Temmuz da elektrik kesintisi olacak yerlerÖnceki Haber

Gaziantep'te 26 Temmuz da elektrik kesin...

Gaziantep'te altın gaspçıları polisle çatıştı: 4 polis yaralı, 3 gözaltıSonraki Haber

Gaziantep'te altın gaspçıları polisle ça...

Yorum Yazın

Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…