Alperen ocaklarından sürpriz ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alperen ocaklarından sürpriz ziyaret
Abone ol
Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman, BBP Gaziantep İl Başkanlığına sürpriz ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz hafta sonu Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Abdulkadir İyem’in baba ocağına taziye ziyaretinde bulunuldu.

Kocaman, Gaziantep Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Orhan Kızılaslan’dan başlayan ziyaretini sırasıyla Alperen Ocakları İl Başkanı Hayri Özkan, BBP teşkilat başkanı İbrahim Kızılaslan, BBP İl başkan yardımcısı ve Katan Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışıcı ve şehit Abdulkadir İyem’in baba ocağında sürdürdü.

KOCAMAN “HEPSİNİN HİKAYESİ VAR”

Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK’nın alçak saldırısı sonucu 12 şehit verildiğini hatırlatan Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman “12 şehidin her birinin ayrı ayrı bir hikayesi olduğunu, her birinin bir eş, bir baba, bir evlat olduklarını ve geride kalanlar için bu acının hiç geçmeyeceğini tekraren hatırlatıyoruz.

KIZILASLAN “ARTIK SABRIMIZ KALMADI”

Şehit haberi aldıklarında acıların yüreklerini kor gibi dağladığını ifade eden Gaziantep Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Orhan Kızılaslan, “Maalesef diğer taraftan da bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarının Diyarbakır’da gençlik kongresi adı altında adeta kutlama yaparcasına bölücü terör örgütü PKK lehine sloganlar atarak halay çektiklerine şahit oluyoruz. Diğer taraftan meclisteki kravatlı teröristlerden, teröristbaşı bebek katili Abdullah Öcalan’ın yeğeni sıfatı ile milletvekili olan hainin, böyle bir günde Türk milleti ile alay edercesine teröristbaşına özgürlük ve diyalog istemesine aksi halde akan kanın durmayacağı tehdidine şahit oluyoruz. Artık Türk milletinin sabrı kalmamıştır. Vatan evlatları bir bir şehit düşerken Gazi Meclisin çatısı altında kravatlı terörist istemiyoruz!

ÇALIŞICI “DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM

Bölücü terör örgütünün dağdaki mensubu ile meclisteki mensubunun kendileri için farkının olmadığını aktaran BBP İl başkan yardımcısı ve Katan Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Akın Çalışıcı “Türk milleti olarak bu hadise hepimizi derinden üzmüştür. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Şehit vermekten daha acı bir şey varsa o da şehit haberi almaya alıştırılmış bir toplum olmaktır.”  sözünde belirttiği gibi şehit vermeye alıştırılmış bir toplum olmamak adına bizler "Alışma Türk Milleti" diyoruz. Halen devletin maaşını alan ve devletin imkanlarını kullanarak devletine ihanet eden bu bölücü terör örgütü mensupları derhal meclisten çıkarılarak adalet önünde devlete ihanetinin bedelini ödemelidir! Bu konuda herkesi duyarlı olmaya, görevini ve gereğini yapmaya davet ediyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." İfade etti.

 

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahinbey Belediyesi'nin Lezzet KursuÖnceki Haber

Şahinbey Belediyesi'nin Lezzet Kursu

Deprem Sonrası Güncel Yaklaşımlarla Ampute RehabilitasyonuSonraki Haber

Deprem Sonrası Güncel Yaklaşımlarla Ampu...

Yorum Yazın

GAPTARIM Fuarı'nda Erkunt Traktörleri Yoğun İlgi Gördü
Gaziantep'te kaçak göçmen organizatörü 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde şiddet iddiası
 Yaş fıstık güldürdü, kuru fıstık üzdü
GSOMEM ve Akbank’tan KOBİ’lerin Yeşil Dönüşümüne Destek için iş birliği protokolü
CHP’de Üye Kayıt Seferberliği…
Şule Yüksel şenler 2’nci Kitap ve Kültür Günleri başlıyor
Gaziantep Büyükşehir, Haftayı Dolu Dolu Geçirdi
GTB’de “Dış Ticaret İşlemleri Muhasebesi” Eğitimi
Gaziantep'te soba zehirlenmesi! 5 kişi az daha ölüyordu
Gece yarısı silahla vurdular! Jandarma araştırıyor 
Gaziantep'te korkutan yangın 
Gelecek nesiller için üretiyor 
Gaziantep'te 22 Şubat'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Şehitkamil’de kadınlar iş sahibi olacak
Şahinbey Belediyesi’nden kadınlara ücretsiz workshop etkinliği
Basın İlan Kurumu’nun yeni Yönetim Kurulu belli oldu
Metin İliksoy’un Acı Günü: Annesi Hadice İliksoy Son Yolculuğuna Uğurlandı
NTO, GSO'da Düzenlenen "Uygulamalı UR-GE Atölyesi" Etkinliğine Katıldı
Gaziantep'te trafik kazası! Yaralılar var