AK Partiyi 2024 seçime taşıyacak ekip açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Partiyi 2024 seçime taşıyacak ekip açıklandı
Abone ol
AK parti Gaziantep il başkanı Murat Çetin icra kurulu üyelerini basın toplantısıyla açıkladı. 

İl Başkanı Çetin AK partiyi 2024 yerel seçime götürecek A takımını açıkladı. Çetin “Sayın Cumhurbaşkanı yerel seçimde de 3 dönem kuralını devam edecektir. Benim gönlümde 3 belediye başkanımızın da görevlerinin devam etmesinden yanayım. Yarın seçim olacak gibi teşkilatımız hazırdır. Hedefimiz belediye seçimlerinde 10’da on kazanmaktır. ” dedi.
İŞTE AK PARTİ GAZİANTEP İL TEŞKİLATININ A TAKIMI:

AK Parti il başkanı Murat Çetin’in yaptığı konuşması şöyle:

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle 07.07.2023 tarihinde AK Parti Gaziantep İl Başkanı olarak çalışmaya başladığım günden bu yana şahsıma gerek telefon gerek ziyaretlerle teveccühlerini gösteren ve hayırlı olsun temennilerinde bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Öncelikle 12.07.2023 tarihinden itibaren il yönetiminde aktif görev almak, şehrimize, hemşehrilerimize ve davamıza hizmet etmek için hatırı sayılır oranda başvuru aldığımızı belirtmek isterim.
 Hemşehrilerimizin yeni yönetime göstermiş oldukları ilgi ve il yönetim kadroları için yapmış oldukları başvuralar, bizler için mutluluk kaynağı oldu.
Yeni yönetim kurulumuz oluşturulurken, şehrimizin demografik yapısını ve mesleki dağılımını titizlikle göz önünde bulundurmuş, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve siyasetin öznesi kadınlarımızın aktif görev alabilmelerine özen gösterilmiştir.
Bu hususlar dikkate alınarak, şehrimizin beklentilerine karşılık verebilecek, her daim sahada ve ilk günkü aşkla çalışmalar yapabilecek, toplumumuzdaki her kesimini kucaklayabilecek bir yönetim için yaptığımız istişareler neticesinde yeni il yönetim kurulumuzu, il disiplin kurulumuz ile il demokrasi ve hakem kurullarımızı belirlemiş ve siz değerli basın mensupları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmıştık.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız talimatlar doğrultusunda; yeni kadromuzla çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan Kadın, Gençlik tüm kademelerimizle ve yerel yöneticilerimizle uyum içerisinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için çalışmalarımıza bugün itibariyle başlamış bulunuyoruz. 
14 ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde büyük bir özveriyle çalışan önceki dönem il yönetim kurulu üyelerimize, belediye başkanlarımıza, ilçe teşkilatlarımıza da minnettarız. Aldığımız bayrağı en üst seviyeleri çıkarabilmek adına çok çalışacağız
Aziz milletimize, Gazi şehrimize ve basın mensuplarımıza açık, şeffaf ve iş birliğine dayalı bir siyaset anlayışıyla hareket etmeye devam edeceğimizden kuşkunuz olmasın.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın önderliğinde, sizlerin de desteği ve katkılarıyla Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir Gaziantep için güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni il yönetimimizde yer alan dava arkadaşlarım ile birazdan açıklayacağım il başkan yardımcılarımızı yürekten kutluyor; her birine görevlerinde kolaylıklar diliyorum.
Gazi şehrimiz, hemşehrilerimiz ve partimiz için hayırlara vesile olsun.

Kaynak:Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahinbey’de ev hanımları ve öğrenciler İngilizce öğreniyorÖnceki Haber

Şahinbey’de ev hanımları ve öğrenciler İ...

15 saniyede yıkılan binanın enkazında kalan aile ikinci depremi ise enkazın altında yaşadıSonraki Haber

15 saniyede yıkılan binanın enkazında ka...

Yorum Yazın

MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı