Yılmazkaya: Burada büyük bir yolsuzluk var!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yılmazkaya: Burada büyük bir yolsuzluk var!
Abone ol
İçişleri Bakanlığının Türkiye'deki 122 bin Suriyeliyi aradık taradık bulamıyoruz açıklaması üzerine sert eleştirilerde bulunan CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, “Adama sormazlar mı, ülkedeki 122 bin kişiyi nasıl kaybedersiniz? 1 kişi değil, 5 kişi değil, 10 kişi değil, bu İçişleri Bakanlığı ne işe yarar?” dedi.

“Sınırları kevgire çevirdiniz! Devlet böyle mi yönetilir” diyen Yılmazkaya, Tehlikenin farkında bile değiller, sınırlarımız içinde kim bilir ne yapıyorlar? Ne ülkenin sınırlarını koruyabildiniz ne de ülke içindeki güvenliği sağlayabildiniz?” diyerek Hükümeti eleştirdi.  

Yılmazkaya, “Kendi vatandaşlarını fişleyeceğine kaybolan 122 bin yabancının hesabını versin” dedi.

BURADA BÜYÜK BİR YOLSUZLUK VAR!

“Madem, bu kişiler yok, Türkiye’de kayıtlı olan 122 bin Suriyeli verilen maaş ve yardımlar nereye gidiyor? Hangi siyasiler, hangi bürokratlar bu işin içinde?”

Kayıp Suriyeliler konusunu Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıyan Yılmazkaya, Meclis Genel Kurulunda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; 

“İçişleri Bakan Yardımcısı, Meclis İnsan Hakları Komisyonuna bilgi verirken "Suriyeli mültecilerden 122 bin tanesi kayıp; aradık, taradık, bulamadık, adreslerin gidip baktık, yoklar." şeklindeki ifadesi üzerine belki netleşir diye bekledik ama hiçbir sonuç yok. Hadi, sınırları kevgire çevirdiniz, gelen geçen giriyor, Suriyelisi, Iraklısı, Afganlısı. Peki, adama sormazlar mı, ülkedeki 122 bin kişiyi nasıl kaybedersiniz? 1 kişi değil, 5 kişi değil, 10 kişi değil, bu İçişleri Bakanlığı ne işe yarar? Sadece ülkenin belediye başkanlarını, siyasileri, genel başkanları, milletvekillerini mi izler? Kendi vatandaşlarını fişleyeceğine kaybolan 122 bin yabancının hesabını versin. Bu yaşanan olay, ilim Gaziantep için de dâhil hem çok büyük bir güvenlik zafiyeti hem de büyük bir soygunun işareti. Madem, bu kişiler yok, 122 bin Suriyeli verilen maaş ve yardımlar nereye gidiyor? Ne ülkenin sınırlarını koruyabildiniz ne de ülke içindeki güvenliği sağlayabildiniz? Bu memleket bu kadar sahipsiz mi?” ifadelerini kullandı.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kutlu ailesinden silahlı kavga açıklamasıÖnceki Haber

Kutlu ailesinden silahlı kavga açıklamas...

Mirdoor’dan Gaziantep’e mağaza yatırımıSonraki Haber

Mirdoor’dan Gaziantep’e mağaza yatırımı

Yorum Yazın

GESOB’da Akdoğan dönemi: Birlik kazandı
 Jandarmadan dron destekli trafik denetimi: Bin 346 araca ceza
HSK Üyesi Alişan Tiryaki’den Nizip Adliyesi’ne Anlamlı Ziyaret
GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti