Yener Otomotiv/Her Lastik ile otomobilinize değer katın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yener Otomotiv/Her Lastik ile otomobilinize değer katın
Abone ol
Gaziantep’te 45 yıllık deneyim ve tecrübesiyle hizmet veren Yener Petrol ve Otomotiv Firması, İbrahimli Bölgesi’nde açtığı beş katlı plazasında Her Lastik konsepti ile müşterilerine kaliteli hizmet anlayışı sunuyor.

 Bosch Car araç bakım hizmetlerini sunan Her Lastik, araç lastiği, jant ve daha birçok sunulan hizmetle otomobil sahiplerinin öncelikli tercihi oldu.  Yener Petrol Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün Demir, uzun yıllardın hayalini kurduğu işletmesiyle otomobil sektöründe fark oluşturulduğunu söyledi. 

“FİRMAMIZIN BAŞARISI HER GEÇEN YIL ARTTI”

Yener Oto Lastiğin kuruluş sürecinden bahsederek firmanın yıllar içinde göstermiş olduğu atılımları dile getiren Demir, “1973 yılında Mehmet Demir tarafından Yener Oto Lastik adıyla 100 metrekarelik alanda Şehreküstü itfaiyesi karşısında kurulan firmamız, 90’lı yıllara kadar oto lastik, tamir ve spot lastik alım satımıyla uğraşarak, 92 yılında Lassa’nın bayiliğini alıp, 98 yılına kadar satış potansiyelini artırarak Gatem Toptancılar Sitesi Mavi Ada 1. Blokta bankalar yanında 2. şubesini açarak bünyesine Bridgestone ve çeşitli jant markalarının bayiliğini kattı. 2003 yılında Birmot Akü’nün Güneydoğu Anadolu bölge bayiliğini alarak müşteri potansiyelini arttıran Yener Oto Lastik’te tüm araçların ebatlarına uygun ve markada lastik bulmak da mümkün” dedi. 

“45 YIL ÖNCE  ÇIKTIĞIMIZ YOLDA BUGÜN İBRAHİMLİ BÖLGESİNDE 5 KATLI PLAZA İLE SÖKTÖRE ÇOK FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI GETİRDİK”

Demir, 45 yıl önce başladıkları iş hayatında elde ettikleri başarılarla İbrahimli Bölgesi’nde beş katlı plazada Her Lastik markasıyla otomobil sahiplerine birçok alanda hizmet sunulduğunu söyledi. 

Demir; Kısa özgeçmişinden bahsederek Yener Petrol ve Otomotiv’in başarı çıtasının nasıl yükseldiğini şu ifadelerle dile getirdi: “1981 yılında Gaziantep Şehreküstü Mahallesi’nde dünyaya geldim. Aile şirketi olan Yener Petrol ve Yener Otomotiv adlı firmanın şu anda 2 abim ERTUĞRUL DEMİR VE RAGIP ERDOĞAN DEMİR ile ben şahsım farklı konularda beraber yönetmekteyiz, aile şirketlerinde büyümek çok kolaydır, omuz omuza verip her zorluğa birlikte göğüs gerdik.. Verdiğimiz emekler hamdolsun karşılıksız kalmadı ve arzuladığımız işlere imza attık. Çocukluk yıllarımızı Şehreküstü’te lastik ve jant satışlarıyla servis hizmeti sunarak geçirdik,yaşıtlarımızın hatırlayacağı gibi yarı dönemli okullar vardı öğleden önce okul,öğleden sonra iş yerine giderek gençlik yıllarımız geçirdik. Yıllar sonra Lassa Bridgestone bayiliğini aldık. Ortalama 28 yıl Lassa Bridgestone bayiliği yaptık. 2000’li yıllarda arzumuz olan petrol istasyonunu satın aldık. Petrol istasyonumuzun GATEM Bölgesi’nde yaklaşık 20 yıldır işletmesini yapıyoruz.” 

 “ÇOCUKLUK YILLARIMIN EN BÜYÜK HAYALİYDİ”

Çocukluk yıllarındaki en önemli hayalinin büyük bir dükkanlarının olması ve araçlara bu kapalı alan içinde hizmet vermek olduğunu dile getiren Demir, “Lastikle alakalı çocukluk yıllarımızdan bu yana bir hayalimiz vardı. Çocukluğumuz öyle çok şaşalı geçmedi. Biz işten eve, evden işe şeklinde bir hayat sürdük. O zamanlarda tek istediğim vardı o da otomobillerin büyük bir dükkan alanı içinde olması ve o soğuklardan daha az etkilenmekti. ” açıklamalarında bulundu. 

“ YENER OTOMOTİV/HER LASTİK’TE TÜM LASTİK VE JANT HİZETLERİNDEN FAYDALANMAK MÜMKÜN”

Demir, yeni açtıkları Her Lastik firmalarında bir  otomobilde ihtiyaç duyabilecek tüm lastik ve jant hizmetlerine cevap verebildiklerini aktararak, “Yeni işletmemiz olan Her Lastik’te Michelin , Continental, Pirelli,Goodyear,Bridgestone, Lassa,Petlas ,Taurus, Marshal ve daha birçok marka ile müşterilerimize kaliteli hizmet sunuyoruz. Yine çelik jantlarda tüm yerel ve dünya markaları ve orijinal ekipman modellerimizle hizmet alanımızı genişletiyoruz” diye konuştu,

“GÜVENLİ VE KONFORLU SÜRÜŞ İÇİN MÜŞTERİLERİMİZİ MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ”

Demir, araç bakımları için plazalarına gelen araç sahiplerine her şeyden önce güven sunduklarını dile getirerek araç bakımlarında istenilen tüm hizmetlere cevap verdiklerini açıkladı. 

Araç bakımında müşterilere sunulan hizmetleri değerlendiren Demir, “Firmamızda aracın hafif bakımını kapsayan periyodik tüm araç bakım hizmetlerini, fren sistemi kontrolü, motor yağı değişimi, silecek, klima sistemi ve akü gibi daha birçok alanda hizmet sunuyoruz.  Güvenli ve konforlu sürüş için herkesi merkezimizi görmeye bekliyoruz. Aracın ihtiyaçlarını orijinal yedek parça ve ürünler kullanarak gideriyoruz. Merkezimizde müşterinin ödeyeceği ücret önceden belirlenir, aracınızın ihtiyacı olmayan herhangi bir ürün veya uygulama için ödeme yapmak zorunda kalmazsınız. Uzmanlarımız, sadece ihtiyacınız olan ürün ve servislerin bütçesini önceden size onaylatarak işlemleri tamamlar. Tüm müşterilerimize lastik ve araç bakımına yönelik profesyonel ve müşteri odaklı çözümler sunuyoruz”ifadelerine yer verdi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                           “MÜŞTERİLERİMİZ PLAZAMIZDA HOŞ VAKİT GEÇİRİRKEN BİZ DE GÜVENLE ARAÇLARIN BAKIMINI TAMAMLIYORUZ”

Demir, özellikle bayan sürücüler için plazada araçların bakamı yapılırken güven ve rahatlıkla zaman geçirebilecekleri bekleme alanlarının olduğunu söyledi. Ticarette en büyük kriterlerinden birisinin empati yaparak hizmet vermek olduğunu açıklayan Demir, “Ticarette mutlaka empati yaparak çalışırım. Araçlarının bakımları araç sahipleri için bir yüktür. Bunu bende yaşadığım için insanların da aynı duygular içinde olduğunu biliyorum. Bunun için insanların üzerindeki yükü almak istedik.

Özellikle bayan araç kullanıcılarının rahatlıkla tercih edebileceği bir nokta haline getirdik. Kafeteryasında bekleme sırasında çayını, kahvesini içerken, çocuklar oyun alanında oynarken biz lastik hizmetini, araç bakım hizmetini, jant bakımının tamamını yapacak düzeyde bir işletme kurduk. Yani o yağlı, kirli cadde üzerinde durarak aracın risk altında olduğu, müşterinin oturacak bir yer bulamadığı alanlardan uzaklaşarak nezih bir ortamda güvenle ve keyifle araç bakımı sunulan bir tesis oluşturduk” dedi. 

 “FİRMAMIZI FARKLI KATEGORİLERDE DE BÜYÜTME PLANLARIMIZ VAR”

Araç lastik, jans ve araç bakım hizmetlerinin yanında yakın zamanda firmalarına yeni iş kollarında da yatırım yapmayı hedeflediklerini dile getiren Demir, “Biz sektörde hem lastik, hem jant satışı hem de petrol olarak hizmet veriyoruz uzun yıllardır. İşletme anlayışımızı genişletme kararı aldık. Bosch Car araç bakım servisliği, lastik jant showroomumuzu ve aynı zamanda şirketimizin idari binasını oluşturduk. İnşaat ve filo kiralama hedeflerimiz var. İlerleyen dönemde şirketimizi 3-4 kategoride büyütmek istiyoruz. Otomotivin çeşitli dallarında ve ilaveten inşaat işlerinde de yer almak istiyoruz” diye konuştu. 

“MÜŞTERİLERİMİZİ ASLA YARI YOLDA BIRAKMAYIZ”

Yolda kalan müşterilerine bireysel yol yardım hizmeti sunduklarını söyleyerek yakın zamanda sigorta şirketleri ile anlaşma sağlanıp yol yardımlarının da en üst seviyede müşterilerine sunulacağını açıklayan Demir şu ifadelere yer verdi: “Sigorta şirketleri ile ilerleyen dönemlerde Bosch Car üzerinden bir anlaşma yapmayı düşünüyoruz. Onun dışında biz yol yardım hizmetini bireysel olarak kendimiz yapıyoruz. Müşterilerimizden böyle bir talep oluştuğunda tabi ki böyle bir hizmet sunmak durumundayız. Müşterilerimizi asla yolda bırakamayız. Servis araçlarımız var, personellerimi var. Giderler olay yerinde müdahale eder ve lastiklerini değiştirir aracın işletmemize gelmesini sağlarız.”

“YENER OTOMOTİV/HER LASTİK 5 YILLIK BİR ÇALIŞMANIN ESERİ OLARAK AÇILDI”

Benzer araç bakım hizmetlerinden kalitesi ile ayrıldıklarını dile getirerek işletme projesinin tamamen kendi hayali olduğunu belirten Demir, “Bu hizmeti sunarken asla birilerini taklit etmedik. Bu tamamen benim hayalimdi. Arzu ettiğim ve yıllarca yapmak istediğim bir projeydi. 2014 yılında İbrahimli 2 bölgesinde biz arazimizi aldık. 2017 yılına kadar yapmayı planladık ama kısmet olmadı. Projeyi biraz ötelemiş olduk. Projeyi hayata geçirmek 2021 yılında kısmet oldu. Projenin tamamlanması için iki yıla yakın hizmet verdik. 2021 yılı Haziran ayı itibariyle de plazamızda müşterilerimizi kabul etmeye başladık” dedi. 

 

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fıstık hırsızları suçüstü yakalandıÖnceki Haber

Fıstık hırsızları suçüstü yakalandı

Ebru Yaşar rüzgarı Turkcell Vadi İstanbul Sahnesinde estiSonraki Haber

Ebru Yaşar rüzgarı Turkcell Vadi İstanbu...

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi