Yanak Yağı Aldırma Estetiği Nedir, Neden Yapılır?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yanak Yağı Aldırma Estetiği Nedir, Neden Yapılır?
Abone ol
Yanak yağı aldırma estetiği ya da bir diğer adıyla bişektomi, birçok ünlü isim tarafından da yaygın olarak tercih edilen modern estetik uygulamalardandır.

Yanak yağı aldırma estetiği ya da bir diğer adıyla bişektomi, birçok ünlü isim tarafından da yaygın olarak tercih edilen modern estetik uygulamalardandır. Operasyonun arzu edilen ölçüde başarıya ulaşmasında uzman hekimin rolü büyüktür. Yanak yağı aldırma estetiğinde temel amacı sıkı ve diri bir yanak bölgesi oluşturarak, yanağın ince bir yapıya sahip olmasını sağlamaktır.

Yanak yağı aldırma estetiği, kusursuz bir yanak görünümüne sahip olmak isteyen hemen herkese uygulanabilir. Son dönemde en çok tercih edilen estetik müdahalelerden biri olan operasyon, uygulama sonrasında estetik bir gülümseme görünümü elde etmeyi vaad eder. Ayrıca operasyon sonrasında yüz hattının kusursuz bir görünüm elde etmesi de mümkündür.

Yanak Yağı Aldırma Estetiği Nedir, Kimlere Uygulanır?

Yanak yağı estetiği, çoğunlukla yanak inceltme operasyonu olarak bilinen tekniktir. Operasyon sürecinde, yanak bölgesinde biriken yoğun yağ dokuları alınır. Yüz bölgesinden atılan yağ dokuları sayesinde yüzde sıkı ve diri bir görünüm ortaya çıkar. Operasyonda yanağın iç bölgesinde olmak kaydıyla yaklaşık 1 cm boyutunda minimal kesiler açılmaktadır.

Yanak yağı aldırma estetiği, yağlı yanaklardan ya da orantısız yüz yapısından şikayetçi olan her kadın için uygundur. Hastanın genel sağlığında herhangi bir olumsuzluk bulunmaması halinde operasyon kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Yanak yağı aldırma estetiği, yüz hattının orantılı ve sıkı bir görünüme sahip olmasını sağlarken orantılı bir gülümsemeye sahip olmayı mümkün kılar. Yanak yağı estetiği uygulamaları, Milano Klinik bünyesinde uzman hekimler gözetiminde gerçekleştirilmektedir.

Yanak Yağı Aldırma Estetiği Neden Yapılır?

Yanak yağı aldırma estetiğinin günümüzde en belirgin tercih edilme sebebi yanak bölgesinde oluşan fazla yağlardır. Bu talebin dışında yüz hattının orantısız olmasından şikayet edenler için de yanak yağı aldırma operasyonu uygundur. Uygulama, yanağın iç bölgesinde gerçekleştirilen işlemlerden meydana geldiğinden, operasyon sonrası herhangi bir kesi izi oluşmaz.

Yanak yağı aldırma estetiği, spor ya da diyet yaparak yüz bölgesinde oluşan yağlardan kurtulamayan kadınlar tarafından yaygın olarak tercih edilir. Yüksek düzeyde karbonhidrat ağırlıklı beslenme ve fazlasıyla hamur işi tüketme, yüzün bu bölgesinde yağ dokularının oluşmasına sebep olmaktadır. Yanak yağı aldırma uygulaması ile bu yağ dokularından tamamen kurtulmak mümkündür. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünyaca Ünlü Markaların Yenilikçi Güneş Gözlüklerini Çok Özel Fiyatlarla EdininÖnceki Haber

Dünyaca Ünlü Markaların Yenilikçi Güneş...

Gaziantep FK- Kayserispor : 1-1Sonraki Haber

Gaziantep FK- Kayserispor : 1-1

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi