YILDIRIM: TEK ARZUMUZ İSTİKRAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YILDIRIM: TEK ARZUMUZ İSTİKRAR
Abone ol
Baklavacılar ve Tatlıcılar Derneği (BAKTAD) Genel Başkanı Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, “Kırgınlıklar, kızgınlıklar bir kenara bırakılmalı ve ülkemiz için en hayırlısını yönetenlerimiz bulmalıdır. BAKTAD, olarak her zaman olduğu gibi şimdi de tek kelimenin peşindedir. O da istikrar” diye konuştu.

Baklavacılar ve Tatlıcılar Derneği (BAKTAD) Genel Başkanı Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, “Kırgınlıklar, kızgınlıklar bir kenara bırakılmalı ve ülkemiz için en hayırlısını yönetenlerimiz bulmalıdır. BAKTAD, olarak her zaman olduğu gibi şimdi de tek kelimenin peşindedir. O da istikrar” diye konuştu.
BAKTAD Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, seçimler sonunda ortaya çıkan meclis tablosunun, milli iradenin yansıması bağlamında hayırlar getirmesini temenni etti. Yıldırım, “Meclis aritmetiğinin ülkemize, milletimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Büyük sükunet içinde geçen seçimlerde, milletimiz iradesini çok yüksek bir oranda sandıklara yansıtarak, yeni bir dönemin başlangıcının startını vermiştir” dedi. Yıldırım, “Ortaya çıkacak olan hükümetin de ülkemizin 13 yıllık istikrar tablosunu bozmayan, huzuru ve barışı esas alan, ekonomik istikrarı önceleyen bir yapıda olmasını yürekten arzuluyoruz. Ülkemizin kardeşlik zeminini esas alan yapısal bir çoğunlukla kurulacak hükümetin, önceliğimiz olan gözbebeğimiz büyük yatırımlarımızın devam etmesini sağlayacak bir iradeyi ortaya koyması yanında, halkımızın alım gücünün artırılması, piyasaları rahatlatacak açıklamaların yapılması, esnafımızın uzunca süredir belli belirsiz olarak hissettiği durgunluğun bitirilmesi yönünde adımlar atmasını beklemekteyiz” diye konuştu. 
BAKTAD Başkanı Yıldırım, milletimizin arzusu ve iradesine herkesin saygı duyması gerektiğini de belirterek şunları söyledi: “Milletin iradesiyle ortaya çıkan sonuçlar bizim baş tacımızdır. Ama milletimiz, önümüzdeki süreçte, birlik ve dirlik içinde, asgari müşterekler etrafında uzlaşılarak kurulacak bir hükümet arzuladığını, tek başına bir iktidarın şimdilik işbaşına gelmeme iradesini sergileyerek ortaya koymuştur. Bu tabloyu tersinden veya ideolojik gözlükler takarak değil, doğru bir felsefeyle, hakkaniyetle, adaletle ve milletimizin arzularını en iyi şekilde yansıtacak bir bakış açısıyla okumamız gerekmektedir. Görevden kaçmak, parlamenter sistemi tıkamaya kalkışmaya çalışmak, vaatlerin gölgesinde geçen seçim sonrasında kapıları kapamak değil, bir devlet adamı olgunluğunda ülkeyi en iyi şekilde yönetmeye talip olmayı arzulamak herkesin asli görevi olmalıdır. Bu bağlamda biz, muhtemel koalisyon imkanlarının da kardeşlik duygusuyla ve huzur içinde, birbirimizin elini sıkmaktan kaçınmadan, devlet geleneklerimizin ‘Yöneten ve yönetilen’ karakterini en iyi şekilde yansıtan bir tabloyu yansıtmasını temenni etmekteyiz. Kırgınlıklar, kızgınlıklar bir kenara bırakılmalı ve ülkemiz için en hayırlısını yönetenlerimiz bulmalıdır. BAKTAD,  her zaman olduğu gibi, şimdi de tek kelimenin peşindedir: İstikrar, istikrar, istikrar.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma Davası'nın seyri değişebilirÖnceki Haber

Soma Davası'nın seyri değişebilir

Günay: AKP hükümet dışında bırakılmalıSonraki Haber

Günay: AKP hükümet dışında bırakılmalı

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı