Vali Gül, beden eğitimi öğretmenleri ile bir arada

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Gül, beden eğitimi öğretmenleri ile bir arada
Abone ol
Gaziantep Valisi Davut Gül, Şahinbey ve Şehitkâmil ilçelerinde görev yapan okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri bir araya gelerek 2019-2020 eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Vali Gül burada yaptığı konuşmada 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü yürüyüşünde 100 bin lisanslı sporcu ile yürümeyi hedeflediklerini kaydetti.

Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve çok sayıda eğitimcinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda daha önce sorunlar noktasında iletilen tesis ve malzeme konularındaki eksikliğin birçoğunun giderildiğinin altını çizen Gül, “Gaziantep’te Cumhuriyet tarihinin tesisleşme anlamında en büyük tesislerinin protokolünü imzaladık. 42 spor salonu, 13 tane havuz, 200 okul bahçesinde basketbol ve voleybol sahası, Kalyon Stadyumu altında birçok spor dalında kullanılmak üzere 6 tane salon yapıldı. Bunların bir kısmı bitti bir kısmı ise yaklaşık iki aylık bir süreçte tamamlanacak.  Bu tesisler ile amacımız öğrencilerin mahalle ölçeğinde olabildiğince yürüyerek gidilebilecek mesafede kullanabilecekleri tesisler oluşturmaktı. Tesis sorunumuz ortadan kalktı. Belediyelerimizle imzalanan protokol neticesinde talep edilen tüm malzemeler temin edildi” dedi.

Okul spor kulüplerini geçici değil sonuna kadar devam edecek bir proje olduğunun altını çizen Gül, “Okul spor kulüplerinde 50 lisanslı sporcuya ulaşanlara daha önce bildirilen 3 bin lira destek kulüp hesaplarına bugün yarın yatacak. 100 bin lisanslı sporcuya ulaşmamız lazım. Halk oyunlarından satranca, oryatiringe kadar 50’ye yakın spor dalı var. Spor dallarında çocuğun ruhen bedenen kendisine uygun olan spor dallarına yönlendirmemiz gerekiyor.  25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşunda 100 bin lisanslı sporcu ile farkındalık oluşturmak, tüm Türkiye’ye güçlü bir mesaj vermek istiyoruz. Bunu hep birlikte başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise gençlik ve spor alanında belediye olarak yapılan çalışma ve projeler hakkında bilgi vererek her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi.

Talep ve önerilerin alınması ile devam eden toplantı, soru-cevap bölümü ile sona erdi.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakanlar Gül ve Kasapoğlu Gaziantep'teÖnceki Haber

Bakanlar Gül ve Kasapoğlu Gaziantep'te

GKV Özel İlkokulu’nda turnuva heyecanıSonraki Haber

GKV Özel İlkokulu’nda turnuva heyecanı

Yorum Yazın

Gaziantep'te 15 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
MHP’den Anlamlı Ziyaret
14 Mayıs dünya Çiftçiler günü Gaziantep'te kutlandı 
Gaziantep’te çiftçiler gününde çiftçinin hazin sonu!
Dikkat! Gaziantep’te o yollar kapalı olacak
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Dülük Antik Kenti’nde sanat ve tarih aynı tuvalde buluştu
SANKO Okulları basketbolda şampiyon oldu
GİBTÜ ev sahipliğinde "Aile Arabuluculuğu Mekanizması Çalıştayı" düzenlendi
GTB'den ihracatta yeni nesil müşteri bulma stratejileri eğitimi
Hokeyin Volkanı Türkiye Şampiyonu, Şampiyonluk Kupası Gaziantep’e Geliyor
“Maarifin Kalbinde Çocuk” Türkü Şöleni Büyük Beğeni Topladı
Gaziantep Polisgücü Şampiyonluğu Alanya’da Kutladı
Kahraman taksiciye ödül
Gaziantep'te ulaşıma zam: İşte yeni fiyatlar
Çiçek hırsızlığı kavgasında 2 kişiyi öldüren sanık hakkında yakalama kararı çıktı
Belediye meclisinde şapkalı toplantı
Fizyoterapist Rabia Pancar Uyarıyor: “Bilinçsiz Egzersiz Sağlığı Tehlikeye Atıyor”
Hokeyde Zirvenin Adı Yine Polisgücü!
Yrem Beauty İlham Veren Bir Lansmana Hazırlanıyor