Vali Davut Gül; öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Davut Gül; öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu
Abone ol
Gaziantep Valisi Davut Gül, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte öğrencileri karne gününde yalnız bırakmayarak onların sevincine ortak oldu.

Karne dağıtımına Vali Davut Gül’ün yanı sıra, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, öğretmeler ve öğrenciler katıldı.

Şehitkamil ilçesindeki Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım programına katılan Vali Gül, Gaziantep'te yaklaşık 648 bin öğrencinin karne aldığını  söyledi.

Ayrıca mesleki eğitimde de çok güçlü olduklarını, Türkiye'de 2. Sırada yer alarak 20 binin üzerinde mesleki eğitimde okuyan öğrencilerinin bulunduğunu ifade eden Vali Davut Gül, sözlerine şöyle devam etti: 

“Okullarımız her geçen gün artıyor. Ben hem Cumhurbaşkanımıza hem Milli Eğitim Bakanımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki gelecek sene hem öğretmen başına düşen öğrenci miktarımız daha düşmüş olacak hem sınıf başına düşen öğrenci miktarımız daha azalmış olacak. Kitlesel başarıda bir farkındalık oluştu. 

Öğrencilerimiz tatil süresi boyunca aileleriyle gezip eğlensinler, birlikte vakit geçirsinler. Yeni yeteneklerini keşfetsinler. Fırsat buldukça kitap okumalarını istiyoruz. Dolayısıyla okul döneminde kitap okudukları gibi yaz döneminde de kitap okumaya devam etsinler. Özetle kitap okusunlar, eğlensinler, oyun oynasınlar, sporlarını ihmal etmesinler, şehri tanısınlar, müzeleri gezsinler Yeni eğitim-öğretim dönemine bütün enerjilerini toplamış şekilde gelsinler" dedi.

Ayrıca hafta sonu yapılacak sınav için vatandaşlardan duyarlı olmalarını isteyen Vali Davut Gül, "Hafta sonu YKS sınavımız var öncelikle öğrencilerimize başarılar diliyorum. Velilerimize öğrencilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan da sınav süresince olabildiğince gürültü çıkartmadan kimseyi rahatsız etmeden Pazar gününü sakin geçirmelerine vesile olmalarını istiyoruz" dedi.

Vali Davut Gül, daha sonra Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulundaki öğrencilere karnelerini verdi. 2021-2022 eğitim öğretim yılının verimli geçirilmesinde emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür eden Vali Gül öğrenci, onlarla fotoğraf çektirdi. 

 

 

 

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep FK'ya yeni sportif direktör...Önceki Haber

Gaziantep FK'ya yeni sportif direktör...

Yıldırım: Lojistik sektörü anahtar rol oynuyorSonraki Haber

Yıldırım: Lojistik sektörü anahtar rol o...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 9 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Mecliste gündem asfalt sezonu ve haşereyle mücadele
Psikiyatri Uzmanı Dr. Celal Yaşamalı SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde
Gaziantep'te 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şahinbey, Okul Sporları Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı
Başkan Yılmaz, 10 mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Başkan Şahin, temeli atılacak merkezin arazisinde incelemelerde bulundu
MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi