Tuncel: Halkın belediyesi olacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuncel: Halkın belediyesi olacağız
Abone ol
CHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Avukat Nesrin Tuncel seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Şehitkamil’in tüm kesimleri tarafından büyük bir destek gören Tuncel geçtiğimiz akşam Mevlana ve Çıksorut Mahallesi’ni ziyaret etti.

CHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Avukat Nesrin Tuncel seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Şehitkamil’in tüm kesimleri tarafından büyük bir destek gören Tuncel geçtiğimiz akşam Mevlana ve Çıksorut Mahallesi’ni ziyaret etti. Tuncel’in ziyaretine yoğun ilgi gösteren mahalleliler muhtarlık ofisine sığmazken, Tuncel açık alanda miting havasında bir mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Mahalleliye, ekonomik darboğazın son bulacağı sözünü veren Tuncel, ulaşım ve güvenlik sorunlarının da sonlandırılacağını söyledi. Mahalleli ise Tuncel’in Şehitkamil’e umut olduğunu dile getirdi.

TUNCEL ŞEHİTKAMİL’İ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

CHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Avukat Nesrin Tuncel, Şehitkamil halkından yoğun ilgi görüyor. Şehitkamil’i karış karış gezen ve sıkılmadık el bırakmayan Tuncel, geçtiğimiz akşam Çıksorut Mahallesi ve Mevlana Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle muhtarlıklarında toplantılar düzenleyen Tuncel’in ziyaretine mahalleli vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Mahallelinin yoğun kalabalığı muhtarlık ofisine sığmayınca mahalle ziyaretleri adeta birer mitinge dönüştü. Mahalleliye iş, aş ve insani koşullarda yaşam sözü veren Tuncel, mahallenin en büyük sorunu olan güvenlik ve ulaşım sorununun da çözüleceğini kaydetti.

Çıksorut Mahallesi ve Mevlana Mahallesi’nde yoğun bir kalabalığa seslenen Tuncel, “Mahallelerimizin tek tek bütün sorunlarını biliyoruz. Buna dair dosyalar oluşturmuş durumdayız. Seçildiğimiz takdirde önceliğimiz bu dosyalarımızı önümüze koyup sorunların çözmek olacak. Şehitkamil halkına sözümüzdür, biz seçildiğimizde halk belediyeciliği mantığı ile Şehitkamil’i yöneteceğiz. Biz seçildiğimizde hiç kimse aşevi kuyruklarında beklemeye mahkum edilmeyecek. İnsani yaşam koşullarına uygun şekilde her vatandaşımızın hayatını idame ettirebileceği koşulları sağlayacağız. Halk meclisleriyle ve kadın meclisleriyle Şehitkamil’i yönetmeye talibiz. Desteklerinizle zafere birlikte ulaşacağız ve yurttaşlığın gerektirdiği tüm haklardan Şehitkamil halkının yararlanarak hayatını sürdürmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

ŞEHİTKAMİL’İN UMUDU OLDU

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Tuncel, kadınların ve gençlerin de yoğun ilgi gösterdiği mahalle toplantısında, “Bizim belediyecilik anlayışımızda rant kavramı olmayacak. Çalmayacağız ve çaldırmayacağız. Herkesin eşit yaşam koşullarında belediyenin tüm imkanlarından yararlanmasını sağlayacağız. Bütün mahallelerimizin sorunlarını tek tek biliyoruz. Çıksorut ve Mevlana Mahallemizin yaşadığı sorunları da biliyoruz. Trafik, ulaşım ve güvenlik sorunları yaşadığınızı biliyoruz. Bunları çözeceğiz. Bunlar çözülemeyecek sorunlar değil, yeter ki belediyenin gelirleri halk için harcansın ki biz bunu yapmak için bu göreve talibiz. Birlikte kazanacağız ve birlikte bütün sorunlarımızı çözeceğiz” ifadelerine yer verdi. Tuncel’in ziyaretine yoğun ilgi gösteren Mahalle halkı ise Tuncel’e desteklerinin tam olduğunu belirterek, Tuncel’e yönelik, “Şehitkamil’in umudu oldunuz” şeklinde söylemlerde bulundular.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sanko Üniversitesinde bilimsel etkinlikÖnceki Haber

Sanko Üniversitesinde bilimsel etkinlik

Kız Kardeşim Projesi’ne 721 eğitmen başvurusuSonraki Haber

Kız Kardeşim Projesi’ne 721 eğitmen başv...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı