TÜKD'de Müge Tezel dönemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜKD'de Müge Tezel dönemi
Abone ol
Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Gaziantep Şube Başkanlığına Müge Tezel seçildi.

Türkiye'nin en eski, en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Gaziantep Şubesi'nde bayrak değişimi yaşandı. Dört yıldan bu yana TÜKD Gaziantep Şube Başkanı olarak görev yapan Burcu Topçuoğlu, görevini Müge Tezel'e devretti. 

YÖNETİM KURULUNDA KİMLER YER ALDI?

1989 yılında kurulan Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Gaziantep Şubesi'nin olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. Genel kurulda yapılan seçimlerde Müge Tezel derneğin yeni başkanı oldu. Müge Tezel başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Ece Tepe, Nadide Karabay, Özge Özyazgan, Seda Özyaşar, Duygu Müftüoğlu Gökduman, Elif Melis Günal.

 BURCU TOPÇUOĞLU'NA TEŞEKKÜR 

TÜKD Gaziantep Şube Başkanı Müge Tezel, genel kurul sonrası yaptığı konuşmada, önceki dönem başkanı Burcu Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Tezel, önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi: "Yönetim Kurulumuzda yer alan arkadaşlarımızla birlikte, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen üniversite mezunu ve yaşamın her alanında yüksek ahlak ilkelerine bağlı, insan haklarını eşit bireyler olarak kullanabilen kadınların, toplumda, çağdaş yaşam ve laik düzen etrafında bütünleşmelerini sağlamak için çaba göstereceğiz. İnsanlar arasında, dostluk, ortak çalışma ve yardımlaşma ile kadını her alanda güçlü ve eşit konumda kılarak, ülke kalkınmasına katkıda bulunmak ve Türk kadınını yurtiçi ve yurtdışında en iyi şekilde temsil etmek için gayretle çalışacağız."

 

"KADININ GÜCÜNE EN ÇOK İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ DÖNEMDEYİZ"

 

Başkan Tezel, kadınların hayatın her alanında yer almasının kalkınmaya ve ülkenin her alanda gelişimine önemli katkı sağlayacağını belirterek, “Kadınların sağ duyulu, şefkatle birleştiren ve denge sağlayan varlığına toplumsal olarak çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, her bir üyemizin kendi bireysel gücünün farkına varmasını, bu gücü derneğimizde birliktelik ve dayanışmayı arttırarak, çalışmalarımızın toplumsal bir iyiliğe dönüşmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Yılmazkaya: Asıl beka meselesi beyin göçüdür!Önceki Haber

Yılmazkaya: Asıl beka meselesi beyin gö...

Fadıloğlu: Yaşlılarımızın emrindeyizSonraki Haber

Fadıloğlu: Yaşlılarımızın emrindeyiz

Yorum Yazın

Gaziantep’te Rezidansa ölüm baskını! Ölü ve Yaralılar Var!
Gaziantep'te 25 Şubat'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Katil zanlısı eski eş Suriye'ye kaçmak üzereyken yakalandı
GTB şubat Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi
GSO’da uygulamalı UR-GE Atölyesi etkinliği düzenlendi
SANKO Okulları Eskrimde Sekiz Birincilik Madalyası Kazandı
Mobilya Kent projesinin temeli atıldı
Gaziantep'te kesinleşmiş cezası bulunan 3 firari yakalandı
Boşanmayı hazmedemeyince dehşeti yaşattı
Ali hoca müsabakayla anıldı
Meriç: AKP'nin Yıkım Politikalarına Dur Diyeceğiz!
Büyükşehir, Güneyşehir ve Kuzeyşehir’de etaplar arası ring seferi oluşturdu
Gaziantep'te define bulmak için izinsiz kazı yapan 5 şahıs suçüstü yakalandı
Hurma fiyatının sabit kalması vatandaşın yüzünü güldürdü
Şehitkamil güvenli ve konforlu yollara kavuştu
Irak’tan gelen genç, Medical Point’te sağlığına kavuştu
Nizip Ticaret Odası Başkanları, 15. GAPTARIM Fuarı’na Katıldı
Suruç'lular Nebi Kaplan Dedi
Gaziantep’te kadın cinayeti! Katil her yerde aranıyor
Gaziantep trafiğinde tehlikeli hareketler