TİRYAKİOĞLU: MİLLİ İRADEYE DARBE VURULAMAZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TİRYAKİOĞLU: MİLLİ İRADEYE DARBE VURULAMAZ
Abone ol
Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, halk iradesine darbe vurmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, “Türkiye’de darbe yönetimleri artık geride kaldı. Milletimiz darbeci zihniyetlere karşı onurlu ve dik duruşunu bozmayarak, milli iradesine sahip çıkmıştır” dedi.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, halk iradesine darbe vurmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirterek, “Türkiye’de darbe yönetimleri artık geride kaldı. Milletimiz darbeci zihniyetlere karşı onurlu ve dik duruşunu bozmayarak, milli iradesine sahip çıkmıştır” dedi.

GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yaptığı açıklamada Türk Silahı Kuvvetleri emir komuta zinciri içerisinde yer almayan bir gurubun gerçekleştirmek istediği darbe girişimini kınayarak, “ Türkiye’yi kan gölüne çevirmek isteyen bu ihanet çetesi ve yandaşları peygamber ocağı olarak kabul ettiğimiz ordumuzu hiçbir şekilde temsil etmemektedir. Bunun yanı sıra emir komuta zinciri içerisinde yer alarak  vatanı uğruna gözünü kırpmadan mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimiz ise yüce Türk milletinin öz evladıdır ”dedi.

Darbeci zihniyetin ve darbe yönetimlerinin artık tarihin karanlık sayfalarında kaldığını ve bu anlayışı yeniden hortlatmak isteyenlerin Türkiye’de bu emellerine artık hiç bir zaman ulaşamayacağını belirten Tiryakioğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Ülkemize ve hükümetimize karşı yapılmak istenen darbe girişimi başta milletimizin sağduyulu davranışı, güvenlik güçlerimizin can siparane mücadelesi, siyasetçilerimizin ve idarecilerimizin dik duruşuyla bertaraf edildi. Halk iradesine darbe vurmak isteyenlere en büyük darbeyi milletin kendisi vurmuştur. Türk milleti dünya demokrasi tarihine geçecek önemli bir sınavı başarıyla verdi. Halk darbecilere, millet iradesinin ancak millet tarafından tecelli edeceğini gösterdi. Ülkemize bu acı ve karanlık geceyi yaşatanlara adalet önünde en ağır şekilde hesap sorulacağından hiçbir şüphemiz yoktur. Yaşadığı ülkenin kendisine emanet ettiği uçaklarla ve tanklarla, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Emniyet Müdürlüğünü ve daha da acısı savunmasız vatandaşlarını vuran bu ihanet çetesi mutlaka bir gün ilahi adalet önünde de hesap verecektir.”

Tiryakioğlu, 15 Temmuz’un ülkede “ Demokrasi ve Milli Mücadele Günü” olarak anılması gerektiğini de savunarak,” Ülkemiz darbecilere karşı önemli bir demokrasi mücadelesi verdi. Bu milli birlik ve beraberlik duygusunun yaşatılması, birlikte büyük Türkiye olgusunun hep canlı ve diri tutulması için bu tarihin hiçbir zaman unutulmaması gerekiyor” dedi.

Tiryakioğlu, ayrıca darbe girişimi sırasında şehit olan tüm güvenlik güçlerine ve vatandaşlara da Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileyerek, “ Yüce Rabbim ülkemize ve milletimize bu acıları bir daha yaşatmasın “ ifadelerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletimiz ortak değerlerini korumaya devam edecektirÖnceki Haber

Milletimiz ortak değerlerini korumaya de...

CHP'li Ekici darbe teşebbüsünü lanetlediSonraki Haber

CHP'li Ekici darbe teşebbüsünü lanetledi

Yorum Yazın

Gaziantep'te 15 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
MHP’den Anlamlı Ziyaret
14 Mayıs dünya Çiftçiler günü Gaziantep'te kutlandı 
Gaziantep’te çiftçiler gününde çiftçinin hazin sonu!
Dikkat! Gaziantep’te o yollar kapalı olacak
Otoyolda ters yönde ilerleyen sürücüye 90 bin TL ceza
Dülük Antik Kenti’nde sanat ve tarih aynı tuvalde buluştu
SANKO Okulları basketbolda şampiyon oldu
GİBTÜ ev sahipliğinde "Aile Arabuluculuğu Mekanizması Çalıştayı" düzenlendi
GTB'den ihracatta yeni nesil müşteri bulma stratejileri eğitimi
Hokeyin Volkanı Türkiye Şampiyonu, Şampiyonluk Kupası Gaziantep’e Geliyor
“Maarifin Kalbinde Çocuk” Türkü Şöleni Büyük Beğeni Topladı
Gaziantep Polisgücü Şampiyonluğu Alanya’da Kutladı
Kahraman taksiciye ödül
Gaziantep'te ulaşıma zam: İşte yeni fiyatlar
Çiçek hırsızlığı kavgasında 2 kişiyi öldüren sanık hakkında yakalama kararı çıktı
Belediye meclisinde şapkalı toplantı
Fizyoterapist Rabia Pancar Uyarıyor: “Bilinçsiz Egzersiz Sağlığı Tehlikeye Atıyor”
Hokeyde Zirvenin Adı Yine Polisgücü!
Yrem Beauty İlham Veren Bir Lansmana Hazırlanıyor