TİM'i ortak akıl ve istişare ile yöneteceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TİM'i ortak akıl ve istişare ile yöneteceğiz
Abone ol
Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 13 Haziran'da yapılacak olan genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıklayan İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Gültepe, Gaziantep'te ihracatçılarla bir araya geldi.

İHRACATÇILAR BEKLENTİLERİNİ DİLE GETİRDİ

Gaziantep'te bir restoranda düzenlenen toplantıya Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği bünyesindeki birliklerin başkan ve yöneticileri ile sektör kurulu başkanları ve TİM Başkan Adayı Mustafa Gültepe'yi destekleyeceklerini açıklayan Türkiye'nin çeşitli illerindeki Birliklerin başkanları katıldı. Toplantıya katılan Birlik başkanları tek tek söz alarak 13 Haziran'da yapılacak olan genel kurul ile ilgili beklentilerini dile getirdiler. Başkanlar, birlik ve beraberlik bozulmadan, TİM'i ve Türkiye ihracatını daha ileriye taşıyacak bir yönetim kurulunun oluşturulması, seçim sonrası da ortak akıl ve istişareye önem verilmesini istediler.

GÜLTEPE: BAŞARI EKİP ÇALIŞMASI İLE GELİR

TİM Başkan Adayı Mustafa Gültepe, Gaziantepli ihracatçılara yönelik konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başarının takım oyunu ile geleceğine, hep birlikte Türkiye ihracatını çok daha üst noktalara taşımak için çalışacaklarını söyledi. Gültepe, "Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. İhracat ailesinin parçalanmasına asla izin vermeyiz. Tüm ihracatçıların çatı kuruluşu olan TİM, Türkiye açısından çok önemli bir kuruluş. Son yıllarda ihracatın ülke için ne kadar önemli olduğunu hep beraber gördük. TİM bünyesinde 27 sektör var. Bu 27 sektörü tek bir başkanın yönetme şansı yok. Başarı takım oyunu ile gelecektir.  Bu nedenle de güçlü bir ekip ruhu ile birlikte hareket edeceğiz, birlikte çalışacağız.

PROJESİ OLAN, ÇALIŞMAK İSTEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR

İhracatçılarımızın desteği ile 13 Haziran'da yapılacak olan genel kurulda göreve gelirsek, sekreteryaların çalışmasına büyük önem vereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak, proje üretmek isteyen herkese kapımız açık olacak. Sorunlar tabandan tavana doğru gelmeli, bizler de bu sorunları çözmek, tabanın talebi olan projeleri gerçekleştirmek için gerekli çalışmaları yapmalıyız. Sektör kurulları ve Birlikler, sorunları ortaya koyacak ve proje üretecekler. Bizler de bu doğrultuda bir çalışma takvimi ortaya koyacağız.

İHRACATI DAHA DA ARTTIRMAK İÇİN ADAYIZ

Tek aday olarak ortaya çıktık. Birlik başkanlarımızın ve ihracatçılarımızın teveccühlerine teşekkür ederim. Seçildiğim taktirde, birlik ve beraberliği sağlayacağıma söz veriyorum. Hep birlikte ihracat alanında Türkiye'yi farklı bir noktaya getirelim. Çünkü kalkınmanın lokomotifi ihracattır. Türkiye, ihracatla büyüyor. İhracat arttıkça refah seviyemiz artacak. Daha güçlü Türkiye için, insanlarımızın mutluluğu için daha fazla ihracat yapmak için çalışacağız. Son 1,5 yılda her sektörde farklı rekorlara imza attık. Bu artışların devam etmesi için önümüzdeki dönemde ortak akıl, istişareye büyük ihtiyacımız var."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Göçer: Çiftçilik cazip hale getirilmelidirÖnceki Haber

Göçer: Çiftçilik cazip hale getirilmeli...

MHP'li Taşdoğan'dan Antep fıstığı için destek talebiSonraki Haber

MHP'li Taşdoğan'dan Antep fıstığı için d...

Yorum Yazın

GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında 
Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Yaralandı