Tapu sahipleri tapu hatalarını düzelten taşeron şirkete tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tapu sahipleri tapu hatalarını düzelten taşeron şirkete tepki
Abone ol
Nizip Zeytinciler Derneği Başkanı Devlet Yalçın, Aşağı Çardak Kırsal Mahallesinde bulunan arazisinde daha önce oluşan tapudaki hataların düzeltilmesi için başlattığı çalışmada yaşadığı mağduriyete tepki gösterdi.
Yalçın, Aşağı Çardak Kırsal Mahallesinde bulunan arazisinde daha önce oluşan hataların düzeltilmesi için Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından 22/A düzeltme çalışmalarının başlaması için müracaat etti. Ancak düzeltme çalışmalarını yürütülmesi için ihaleye verilen firmanın konuyla ilgili hiçbir çalışma yapmadığını ve firmanın ellerindeki uydu görüntüsüne göre çalışmalar yapılacağını belirterek ilgili firmanın sahada çalışma yürütmeden masa başında çalışmalar yürütmesiyle vatandaşların mağdur edilmesine tepki gösterdi. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yalçın: “Aşağı Çardak Mahallesinde mülkiyeti adıma kayıtlı arazimde tapuda bir takım hatalar oluştu. Bundan dolayı Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tarafından başlatılan 22/A çalışmaları kapsamında müracaatta bulundum. Ancak çalışmaların yürütülmesi için ihaleye verilen firma, sahada hiçbir çalışmada bulunmayarak sadece ellerindeki uygu görüntüleriyle masa başında çalışma yaparak bu tür sorunları çözmüyor ve vatandaşları mağdur ediyor. Konuyla ilgili mağduriyetimi gidermek adına Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Nizip Kaymakamlığına ve Nizip Cumhuriyet Başsavcılığına  müracaatta bulundum. Umuyorum ki sesimizi duyan yetkililer mağduriyetimizi gidermek adına çalışmalarda bulunurlar.” İfadelerini kullandı.
Nizip Zeytinciler Derneği Başkanı Yalçın, mağduriyetinin giderilmesi için mücadelesini sürdürüyor.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cemal Yusuf Bakır, Dünya Şampiyonası OlduÖnceki Haber

Cemal Yusuf Bakır, Dünya Şampiyonası Old...

Abdulkadir Parmak, Gaziantep FK'daSonraki Haber

Abdulkadir Parmak, Gaziantep FK'da

Yorum Yazın

Gaziantep'te define bulmak için izinsiz kazı yapan 5 şahıs suçüstü yakalandı
Hurma fiyatının sabit kalması vatandaşın yüzünü güldürdü
Şehitkamil güvenli ve konforlu yollara kavuştu
Irak’tan gelen genç, Medical Point’te sağlığına kavuştu
Nizip Ticaret Odası Başkanları, 15. GAPTARIM Fuarı’na Katıldı
Suruç'lular Nebi Kaplan Dedi
Gaziantep’te kadın cinayeti! Katil her yerde aranıyor
Gaziantep trafiğinde tehlikeli hareketler 
Gaziantep'te çifte yangın Felaket önlendi!
Çabaladık Ama Olmadı! Puansız Dönüyoruz!
AK Parti MYK Üyeleri Belli Oldu
Trabzonspor-Gaziantep FK maçı oynanacak mı?
Gaziantep'te trafik kazası! Yaralılar Var!
Gaziantep Teşkilatından Ankara Çıkartması!
Gaziantep'te devrilen soba yangına sebep oldu
Sarıgüllük tatlıcısı damak çatlatıyor
İhracatçılar Dubai’den Başarılı Döndü
2025 İhracat Hedefimiz İçin Daha Çok Çalışacağız
Gaziantep'te mazot kaçakçılarına darbe!
AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu