Soğuk Lipoliz Ankara

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soğuk Lipoliz Ankara
Abone ol
Soğuk Lipoliz yani bölgesel zayıflama yağ dondurma işlemidir. Diyet ve spora rağmen zayıflama işlemi gerçekleşmiyorsa soğuk Lipoliz ile bölgesel yağlar yok edilir. Bu işlem FDA onaylıdır.

İşlem sayesinde cerrahi uygulama olmadan, kalıcı ve hızlı şekilde zayıflamak mümkündür. Cildin alt katmanındaki, yağ hücrelerini kontrollü şekilde soğutma sistemidir. Tedavi hücreleri kristalize edilir yani dondurulur. Vücut zamanla yağları işleyerek ölü yağ hücrelerinde ortadan kaldırmaktadır.

Her bünye farklı metabolizmaya barındırır. Bu nedenle herkesin tedavi planı aynı olmaz. Soğuk Lipoliz Ankara uygun tedavi seçenekleri mevcuttur. İşlem istenilen bölgeye göre uygulanmaktadır. Uygulama Yaklaşık 1 saat sürmektedir. Sadece yağ hücreleri donarak diğer dokulara zarar gelmez. Ortalama 3 ay içinde vücut formuna kavuşur.

Cerrahi işleme gerek kalmadan, yağ hücreleri daraltıp büzülerek yağ dokularının emilmesi sağlanmaktadır. Lenf drenaj yöntemi ile vücuttaki yağlar atılır. İşlem sonrasında, 2 veya 4 cm kadar incelme, gözle görülür şekilde sağlanmaktadır. Detaylı bilgiler www.drbuketyildirim.com adresinde mevcuttur.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Soğuk Lipoliz işlemi bütün vücuda uygulanabilir. Fakat bölgesel olarak kullanılması tercih edilir. Bu bölgeler karın, bacak, gıdı, kalça, bel sırt ve kollara uygulanmaktadır. Uygulanacak olan kişiye bağlı olarak, 3 veya tek seans şeklinde gerçekleştirilir. Tedavi süresi bölgeye göre değişim gösterir. Bu süre kalınlığa bağlı olarak, 60 dakika zaman dilimi içerisinde gerçekleşir.

Tedavi sonrasındaki seans aralıkları muayenenin sonucuna göre ayarlanır. Bu nedenle soğuk Lipoliz Ankara ile bütçeyi açmayan ekonomik fiyatlar her kesime hitap eder.

Soğuk Lipoliz İşleminin Vücuda Herhangi Bir Zararı Var mıdır?

Soğuk Lipoliz işlemi bacak, karın, basen, kalça, gıdı, göbek bölgelerinin yağlarının eritilmesi de oldukça etkilidir. Üstelik bu işlem FDA güvencesi taşır. İşlem sonrasında, hızlı iyileşme görülür. Ayrıca geçici olmak suretiyle, ağrı ve sızı hissi normal kabul edilir.

Soğuk Lipoliz Uygulama şekilleri

İşlem gerçekleştirmeden önce,45 dereceye kadar ısıtılır. Ardından hızlı bir şekilde, 5 dereceye kadar soğutma tamamlanır. İşlem yaklaşık 1 saat sürerek yağ oluşan bölgelerde hücrelerinin ölmesi gerçekleşir. Aynı sıcaklık nedeniyle, vücutta sıkılaşma da sağlanmış olur. Bölgeye bağlı değişiklik gösteren seans aralığı vardır. Fakat genel olarak, 2 seans sonucunda gözle görülür incelme sağlanır.

Son derece güvenli olan işlem sayesinde, bir ay içinde değişim gözle görülür şekilde fark yaratmaktadır. Fakat bu işlem uygulanırken, diyetisyen tarafından destek alınması gerekir. Böylece daha tatmin edici sonuçlar elde edilir. Soğuk Lipoliz Ankara ile bölgesel zayıflamak artık daha kolay.

Soğuk Lipoliz İşlemi Sonrası Yapılması Gerekenler

Soğuk Lipoliz işlemi sonrasında, diyet veya spor yapmak zorunlu değildir. Fakat sağlıklı yaşam ve kilo kontrolü adına, spor ve düzenli beslenme önemlidir. Böylece tekrar eden bölgesel kilo artışları engellenmiş olur.  Kilo kaybetmek ile yağ kaybetmek arasında farklar vardır. İşte bu noktada soğuk Lipoliz devreye girer.

Kilo kaybetmek yağ hücrelerini küçültür. Fakat yağ hücrelerini öldürmez. Ancak kilo aldığımız sırada, her alınan kilo yağ hücresini oluşturmaz. Sadece yağ hücrelerinin boyutlarında değişim olur. İşte bu nedenle soğuk Lipoliz işlemi sonrasında, yağ hücrelerinde % 25 ve %20 arasında azalma görülür. Uygulama sayesinde, doğal olarak yağ hücreleri işlenerek ortadan kaldırılmış olur.

İşlem sonrasında, dikkat edilmesi gereken diğer bir husus bol su tüketimidir. Parçalanan yağların atılmasına yardımcı olmak için, sıvı desteği önem arz eder. Uygulamanın ardından hafif kızarıklık, morarma ve sertlik gibi yan etkilerinin görülmesi, tamamen doğal ve geçicidir. Ayrıca uygulama sonrasında, kilo kontrolü mutlaka sağlanmalıdır.

 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lazer Epilasyon & Buz Lazer AnkaraÖnceki Haber

Lazer Epilasyon & Buz Lazer Ankara

Sanko Üniversitesi Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine tanıtıldıSonraki Haber

Sanko Üniversitesi Sağlık Meslek Lisesi...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı