Sahiden İyi Bayramlar mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sahiden İyi Bayramlar mı?
Abone ol
Tarihlerden ‘6 Temmuz 2022’ Yer, ‘Konya Şehir Hastanesinde Görevli Kardiyoloji Doktoru Uzman Ekrem Karakaya’ Bir hasta yakını tarafından polikliniğinde silahla vurularak öldürüldü.

O gün ‘Bir Hekim, Bir Abi, Bir Meslektaş, Bir Kardeş ve Bir Eş’ hayatını kaybetti. Bugün bir genç sağlıkçı olarak bunları yazmak ve konuşmak yerine bir başka konu  konuşmayı çok isterdim… ‘Sahi Dr. Ekrem Karakaya’nın ailesi için Sahiden İyi Bayramlar mı’?

Birçok kişilerden duyuyoruz ki sizler nasıl ‘Doktorsunuz, Sağlıkçısınız’ vs gibi konuşmalar duyuyoruz, Neden? Diye sorduğumuz da ise; sizler bu mesleğe başlarken yeminler etmediniz mi diyorlar.

Tekrar tekrar  yazıyorum, söylüyorum hatta yazacağım ve söyleyeceğim bizler bir hasta yakını ve hasta tarafından hunharca küfür, hakaret ve şiddet yerken sesimiz çıkmayacak üzerine ‘And’ içeriz demedik.

Bizler yemin ederken;

‘Yüklenmiş olduğum sorumluluklarım bilincinde geliştirdiğim anlayış ve becerilerimle anlayış ve becerilerimle herhangi bir ırk, inanç, renk, siyasal veya sosyal durum ayrımı gözetmeksizin hastalarıma bakacağıma AND İÇERİZ’ dedik.

Hiçbir sağlık çalışanı bir hastasını hiçbir suretiyle bilerek veya bilinçli şekilde asla ve asla ölüme sürüklemez, yeri geldi herkes evlerinde, ailesiyle, eşiyle, dostlarıyla eğlenirken sağlık çalışanları o an canla başla, kan ter içerisinde COVİD19  mücadelesi içerisinde aileleriyle, eşleriyle, dostlarıyla görüşmediler böyle bir mücadele içerisinde kendi canını hiçe sayarak hastalarımız için savaştık, savaşıldı buna rağmen hiçbir kimsenin ‘Siz sağlıkçılar, hekimler’ hastalarımızı bilerek öldürdünüz diyemez!.

SAĞLIKTA VE TÜM MESLEK ALANLARDA ŞİDDETE HAYIR DİYORUZ!.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tavuk çiftliğinde korkunç olay! Cansız bedeni bulundu...Önceki Haber

Tavuk çiftliğinde korkunç olay! Cansız b...

Öğrencilerden Nizip Belediyesi Bilim Merkezi’ne tam notSonraki Haber

Öğrencilerden Nizip Belediyesi Bilim Mer...

Yorum Yazın

Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı 
Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti
Gaziantep’te Yaz Etkinlikleri Programı için başvurular başladı…
Ölümden döndü:Otobanda feci kaza 
Gaziantep Sağlık Camiası Yasta: Genç Hemşire Medet Balkan’dan Acı Haber Geldi
Gaziantep'te tepki çeken görüntü: Küçük kızını darbedip motosikletle sürükledi
Başkan Murat Danacı MUHTARLIKLARI KAPATIN!
Gaziantep'te kaza Biri ağır 2 yaralı!
Gaziantep’te KADES Seferberliği
Şahinbey'de 06.06.2026 yoğunluğu: Bir günde 106 nikah kıyıldı
Gaziantep'te 7 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep’te 15 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
CHP'de Şok İstifa! Meclis Üyesi AK Parti'ye Geçti
Gül'den Koç'a sert tepki 
Dünya Çevre Günü’nde sıfır atık ve sürdürülebilir yaşam mesajı verildi