Neyur Deterjan sanayi olarak insan sağlığını önemsiyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Neyur Deterjan sanayi olarak insan sağlığını önemsiyoruz
Abone ol
Gaziantep Küsget Sanayi Sitesi'nde endüstriyel temizlik malzemeleri toptan ve parekende satış sektöründe faaliyet gösteren Neyur Deterjan Sanayi, 300’ün üzerinde ürün gamı ile Türkiye’nin ilk beş deterjan firması arasında yer alıyor.

Doğru hizmet ve uygun fiyat politikasıyla müşterilerin memnuniyetini maksimum seviyede tutan Neyur Deterjan Sayayi üretimleri ile sağlık ve hijyene imkan sağlarken aynı zamanda ülke ekonomisine de önemli katkılar sunuyor. Neyur Deterjan’ın önceliğinin insan sağlığı olduğunu söyleyen Neyur Deterjan Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Demir, “Sektörel deneyimimizi yaşanan pandemi sürecinde eksikleri görerek daha da ileriye taşıdık. Önceliğimiz alternatif üretim seçeneklerin arttırılarak insan sağlığının korunmasıdır” dedi.

 “MAHALLE ARASI DÜKKAN OLARAK BAŞLAYAN İŞYERİMİZ BUGÜN ULUSLAR ARASI BAŞARILARA İMZA ATIYOR”

Neyur Deterjan Sanayi’nin kısa özgeçmişinden bahsederek firmalarının küçük bir işletmeden büyük bir yatırım alanına dönüşüm sürecini değerlendiren Demir, “Şirketimiz 1979 yılında rahmetli babam Ali Demir tarafından kuruldu. İlk başta küçük bir mahalle arasında işletmeydik. 2007 yılında bayrağı babamızdan devraldık. 2007 yılından bu yana işleri biz çok geliştirdik. Ulusallaşmaya gittik. Türkiye'nin belli başlı yerlerinde fabrikalar kurduk. Aynı zamanda ürünlerimizin hammadde üretimini de gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra viledanın Türkiye distribütörlüğünü de yapıyoruz. Agron Kağıdın Güneydoğu Bölge Bayiliğini yapıyoruz. İtalyan ve Fransız markaların da Türkiye distribütörlüğünü yapıyoruz. Firma olarak temizlik sektöründe bir kuruma bir işyerine, bir eve, bir otele temizliğe dair akla ne geliyorsa yapıyoruz. Çöp poşetinden tutun da, kağıt grubuna kadar, ambalaj ürünlerine kadar tüm ürünlerin müşterilerimize tedarikini sağlıyoruz” ifadelerinde bulundu.

“GELDİĞİMİZ YERLERİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ”

Büyük zorluklar içinde verilen mücadele sonucunda Neyur Deterjan Sanayinin kurulduğunu söyleyerek başarı hikayelerini değerlendiren Demir, “Biz önceden çok yoksulluk çektik. Babam rahmetli defalarca iflas etti. Daha önce Irmak Deterjan'da işçilik yaptı babam. Hep sıkıntı çekerek büyüdüğümüz için okul hayatımda hep abimin önlüğünü ya da kitaplarını kullanarak büyüdüm. Azmettik ama. Yoksulluktan geldim ancak geldiğim yerleri kesinlikle unutmadım. Aslımızı unuttuğumuz zaman geleceğimizi unuturuz. Aslım baraklı olduğu için köyümüze her daim sahip çıkarız. Halen ben evime bir alışveriş yaparken Düztepe'de küçük imalatımızın olduğu yerlerdeki esnaflardan alışveriş yaparım. Elimden geldiğince yolumu eski hatıralarımızın yaşadığı caddelerden geçiriyorum. Örf ve adetlerimize bağlı kalmaktan yanayımdır hep” diye konuştu.

“KALİTEDEN HİÇBİR ZAMAN ÖDÜN VERMEDİN SÜREKLİ BÜYÜMEK İÇİN ÇALIŞTIK”

Neyur Deterjan’ın kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden sürekli üretim kapasitesini ve hijyen anlayışını yükselttiğini açıklayan Demir, “Biz hiçbir zaman kaliteden ödün vermedik. Hiçbir zaman müşteriyi kandıracak ürünler satmadık. Her zaman için günün 24 saatinde küçük bir restoran dahi beni arasa ben gidip kendi şahsi aracımla bir bidon deterjan dahi götürüyorum” dedi.

“NEYUR DETERJAN SANAYİ KENDİ ALANINDA TÜRKİYE’NİN İLK BEŞ FİRMASI ARASINDA YER ALIYOR”

Neyur Deterjan Sanayi’nin Türkiye’de tüm resmi belgeleri tam olan ilk beş firma arasında yer aldığını söyleyen Demir, “Üretimde Türkiye'nin ilk beş firması içerisindeyiz. Bütün belgeleri tam olan ilk beş firmadan birisiyiz. TSE belgesi olsun, İSO belgesi olsun, Helallik belgesi olsun tüm belgelerimiz tam. Bu yüzden de hiçbir zaman kaliteden ödün vermedik.

Güneydoğu'da deterjan sektöründe laboratuarı olan tek firmayız. Kendi analizlerimizi yapabiliyoruz. Kendi ürünlerimizi test edebiliyoruz. Bizde çıkan her parti ürünün hepsinden istisnasız numune alınır. Eğer bozulmuş, arızalı ya da müşterilerden şikayet gelen ürünlerin hemen parti numarasından çıkartılır. Elimizdeki ürünler gerçekten de mi sorunlu yoksa müşteriden mi kaynaklı test edilir. Bizim kullandığımız ürünlerin hepsi kimyasal. Deterjan sektöründe organik yok. Tamamı kimyasal olduğu için PH oranları vardır. İnsan vücudunun deri mukozası hiçbir zaman birbirini tutmaz. Deride PH oranı 5.5 ya da 6 dır. Çalışmalarımızı da bu veriler çerçevesinde yaparız” açıklamalarında bulundu.

“KENDİ EVİMDE KULLANMADIĞIM HİÇBİR ÜRÜNÜ ÜRETMİYORUM”

Üretimi yapılan ürünlerin insan sağlığı için hiçbir olumsuzluk içermediğini söyleyerek kendi evinde kullanmadığı hiçbir ürünü üretmediğini aktaran Demir, “Biz kendi evimizde kullanmadığımız hiçbir ürünü piyasaya sunmayız. Bunu insanlar kullanacak çünkü. İçinde bulunduğumuz pandemi dönemi zaten sıkıntılı bir zaman dilimi. Hijyene en çok ihtiyaç duyulan zaman” dedi.

“PANDEMİ DÖNEMİNİ ASLA FIRSAT OLARAK GÖRMEDİK”

Dünya genelinde yaşanan pandemi sürecini hiçbir zaman fırsat olarak görmediklerini ve süreç içinde firma olarak insan sağlığı için yeni ürünler ürettiklerini açıklayan Demir, “Pandemi sürecinde biz tamamıyla vicdanımızla hareket ettik. İnsan sağlığı üzerinden para kazanılmaz dedik. Cüzi miktarlar karşılığında Gaziantep Valiliği ve Milli Eğitime bağlı okullara destek verdik. Dolum tesisimizle, personelimizle, dağıtım ağımız ile, lojistiğimiz ile geceli gündüzlü halk sağlığını düşünerekten çalıştık” ifadelerine yer verdi.

“PANDEMİ SÜRECİ BİZE EKSİKLİKLERİMİZİ NET BİR ŞEKİLDE GÖSTERDİ”

Ar-Ge çalışmalarını yaşanan pandemi süreci doğrultusunda geliştirerek hijyen arttırıcı ürün teminine yöneldiklerini açıklayan Demir, “Hedeflerimiz Ar-Ge çalışmalarımız doğrultusunda ilerliyor. Virüs aslında herkesin eksikliklerini ortaya çıkarttı. Bu eksiklikleri göz önüne alaraktan daha hijyenik ürünler üretmeye başladık. Hijyene daha çok önem vermeye başladık. Personelin fabrikaya girişini çıkışını her zaman dezenfekte ederek gerçekleştirdik. Birçok yeni ürün çıkartmamızı da sağladı bu süreç. El temizleme jelleri olsun, el temizleme maddeleri olsun, birçok alanlarda kokusuz ürünler üretmeye başladık. İnsanlar rahatsız oluyor diye çamaşır suyunu kullanmıyor. Ağır bir kokusu vardır. Bunu kokusuz hale getirip piyasaya sunmaya başladık” dedi.

“NEYUR DETERJAN SANAYİ OLARAK EV VE ENDÜSTRİYEL GRUBUNDA 300’ÜN ÜZERİNDE ÜRÜN GAMIMIZ MEVCUT”

Neyur Deterjan Sanayi olarak üretim faaliyetlerinden bahsederek ürün çeşitliliklerini sıralayan Demir, “Şu anda sadece deterjan grubunda endüstriyel ve ev gruplarında 300'ün üzerinde ürün sıralayabilirim. Kişisel bakım ürünleri, mutfak bakım ürünleri, yüzey temizleyiciler, havuz kimyasalları, WC temizleme ve dezenfektanları gibi birçok alanda üretimimiz var. Bunların yanı sıra sebze dezenfektanları da üretmeye başladık. Birçok fabrikada bulunan turnikelere dezenfektan üretmeye başladık. Özellikle tavuk fabrikalarında giriş çıkışlarda araçların dezenfekte edilmesi için yine çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesi için üretimler gerçekleştirdik. Bunun yanı sıra kağıt gruplarında küçük ambalajlara yönelmeye başladık. Çocuklarımızın okulda açıp bir iki defa kullanabileceği ıslak, kuru mendil gibi ürünler de üretmeye başladık. Pandemi süreci sektörümüzü güçlendirmek için birçok gerekçe koydu ortaya” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Zabıtadan son kullanım tarihi geçmiş ürün denetimiÖnceki Haber

Zabıtadan son kullanım tarihi geçmiş ür...

Avrupa Şampiyonu Gaziantep PolisgücüSonraki Haber

Avrupa Şampiyonu Gaziantep Polisgücü

Yorum Yazın

4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1
Gaziantep’te 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi