NTO 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NTO 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde
Abone ol
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve personelleri ile birlikte Nizip Çarşı Cami Meydanı’nda düzenlenen Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Nizip Çarşı Cami Meydanı Türk bayrakları ve pankartlarla donatılarak Nizip ilçe protokolü ve halkın katılımıyla etkinlikler düzenlendi.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerinde açıklama yapan Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, “15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıldönümünde o gece olduğu gibi yine aynı meydanda toplanarak demokrasimize ve milli irademize sahip çıkmaya devam ediyoruz.” dedi.
Kahraman Türk milleti 15 Temmuz gecesi kararlı bir duruş gösterdiğini belirten NTO Başkanı Özyurt sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Milletimizin canı ve kanı pahasına gösterdiği bu kahramanlık örneği tarihi sahnesinde yerini almıştır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne göz diken hainler şunu çok iyi bilmelidir ki, hiçbir güç milletimizin iradesinden üstün değildir. Milletimiz Türkiye Cumhuriyeti devletini milletin iradesi dışındaki hiçbir gücün yönetemeyeceğini açıkça göstermiştir. Tarih boyunca en zor günlerde dahi küllerinden yeniden doğmayı başaran milletimiz, bir gecede gösterdiği eşsiz mücadele sayesinde ülkemizi karanlıktan aydınlığa kavuşturmuştur.
Bizler de ülkemizin birliğine, dirliğine ve demokrasiye karşı yapılan bu hain plana karşı tepkimizi göstermek adına altı yıl önce olduğu gibi bugünde Nizip Ticaret Odası camiası olarak meydanlardayız. Hain kalkışmanın yaşandığı o gece sokaklara dökülerek şehadet şerbetini içen şehitlerimize bir kez daha yüce Allah'tan rahmet, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz.” İfadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu kadarına da pes! ‘Halayı yavaş çek’ kavgası...Önceki Haber

Bu kadarına da pes! ‘Halayı yavaş çek’ k...

Mucize kurtuluş! 5’inci kattan düşen bebek yaralı kurtulduSonraki Haber

Mucize kurtuluş! 5’inci kattan düşen beb...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 9 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Mecliste gündem asfalt sezonu ve haşereyle mücadele
Psikiyatri Uzmanı Dr. Celal Yaşamalı SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde
Gaziantep'te 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şahinbey, Okul Sporları Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı
Başkan Yılmaz, 10 mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Başkan Şahin, temeli atılacak merkezin arazisinde incelemelerde bulundu
MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi