Mutlu Makarna'ya tam not

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlu Makarna'ya tam not
Abone ol
İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) üyeleri çalışmakta olduğu iş ortaklarının üretim süreçlerinin, fabrika standartlarının yerinde görülmesi’ adına Gaziantep’in köklü firmalarından olan Mutlu Makarna’nın Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasını ziyaret etti. Fabrika gezisine Türkiye Perakendeciler Federasyonu İpekyolu Perder üyeleri de katıldı.

İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) üyeleri çalışmakta olduğu iş ortaklarının üretim süreçlerinin, fabrika standartlarının yerinde görülmesi’ adına Gaziantep’in köklü firmalarından olan Mutlu Makarna’nın Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasını ziyaret etti. Fabrika gezisine Türkiye Perakendeciler Federasyonu İpekyolu Perder üyeleri de katıldı.

Gaziantep bölgesinde 1972 yılında irmik ve makarna üretimi ile başlayan Mutlu Makarna’nın fabrika gezisine katılım yoğun ilgi gördü. Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Göymen ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Göymen ev sahipliğinde gerçekleştirilen fabrika gezisinde tamamen otomatik, el değmeden, entegre, modern üretimler yakından görülerek, bilgi paylaşımında bulunuldu. Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Göymen, en son teknoloji makineleriyle yapılan üretim ile birçok çeşidiyle Orta Doğu, Avrupa, Asya, Afrika ülkeleri başta olmak üzere 100’ün üzerinde ülkeye ihracat yapmış olduklarını aktardı. Bundan sonraki süreçte de Mutlu Makarna olarak daha çok noktada bulunmak istediklerini dile getirdi.

Fabrika gezisinin ardından Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Üyesi Ali Göymen Grand Otel’de Mutlu Makarna’nın en son çıkarmış oldukları ürünlerle ilgili bir sunum yapılarak katılımcılara bilgi aktarıldı. Göymen, Mutlu Makarna hakkında katılımcılara kısa bilgiler sundu.

Göymen, daha çok kullanılan buğday kalitesinde ve Mutlu Makarnanın yeni ambalajı ile beraber satışlardaki artışlara dikkat çekti.

Ali Göymen, Premium sınıfta protein oranı ve kalite olarak çok üst seviyede olan yeni marka olan MAKAROMA’dan bahserek tanıtımını gerçekleştirdi.

Göymen, sunumunun ardından tüm katılımcılara teşekkür ederek, İstanbul PERDER Üyeleri ve İpekyolu Perder Üyelerini ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

İstanbul PERDER Başkanı Ramazan Ulu da bu bölümde bir konuşma yaptı ve şunları aktardı:

“Gaziantep’in köklü firmalarından biri olan Mutlu Makarna’nın misafiri olmaktan büyük onur duyduklarını, yerel perakendeci olarak her zaman yerli üretici firmalarımızı desteklediğimizi belirtmek isterim. Genç arkadaşlarımızı bu kadar canla başla çalışırken görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de başarılarının devamını ve bu heyecanlarını hiçbir zaman kaybetmemelerini diliyorum.’’

Sunum ve konuşmaların ardından plaket töreni gerçekleştirildi. Organizasyonda daha sonra, sıra gecesinde hep birlikte yenilen yemek ile son buldu.

İstanbul PERDER , İpekyolu Perder ve Mutlu Makarna ailesi olarak Gaziantep Ticaret Odası ve Sanayi odası ziyaretleri gerçekleştirildi. Ardından yapılan Gaziantep şehir gezisi ile program son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GTB'nin Et Borsası projesine hayran kaldılarÖnceki Haber

GTB'nin Et Borsası projesine hayran kald...

LYS öncesi motivasyon semineriSonraki Haber

LYS öncesi motivasyon semineri

Yorum Yazın

Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...
3 Puanı 3 Golle Aldık! Gaziantep FK - Konyaspor: 3 - 1