Minik yazar, İlk kitabını Şair-Yazar Elifoğlu'na imzalattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik yazar, İlk kitabını Şair-Yazar Elifoğlu'na imzalattı
Abone ol
En büyük hayali kitap yazarlığı olan Şehitkamil Belediyesi Dülükbaba Aile Merkezi Anasınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Salman Tapan, “Salman’ın Maceraları” adlı ilk kitabını çıkardı. Gaziantep Üniversitesi’nde Kitap Fuarını gezen minik yazar Salman Tapan, “Salman’ın Maceraları” adlı ilk kitabını kendisi gibi Şair-Yazar Zekeriya Elifoğlu’na imzalattı.

En büyük hayali kitap yazarlığı olan Şehitkamil Belediyesi Dülükbaba Aile Merkezi Anasınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Salman Tapan, “Salman’ın Maceraları” adlı ilk kitabını çıkardı. Gaziantep Üniversitesi’nde Kitap Fuarını gezen minik yazar Salman Tapan, “Salman’ın Maceraları” adlı ilk kitabını kendisi gibi Şair-Yazar Zekeriya Elifoğlu’na imzalattı.

ÇOCUKLARIMIZIN KİTAP OKUMAYA VE KİTAP YAZMAYA TEŞVİK ETME AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR PROJE

Şehitkamil Belediyesi Dülükbaba Aile Merkezi Anasınıfına geldikten sonra, kitap yazarı olmak isteyen 6 yaşındaki Salman Tapan, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Anasınıfı öğretmeni Fatma Teze’nin de tasarımıyla, “Salman’ın Maceraları” adlı ilk kitabını çıkaran minik yazar Salman Tapan, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci’nin de katkılarıyla, Gaziantep Üniversitesi’nde açılan Kitap Fuarını gezdi. Annesi ve kardeşiyle birlikte Kitap Fuarını gezen minik yazar Salman Tapan, Şair-Yazar Zekeriya Elifoğlu’nun standını gezdi. Şair-Yazar Zekeriya Elifoğlu ile tanışma imkanı bulan minik yazar Salman Tapan, “Salman’ın Maceraları” ilk kitabını Elifoğlu’na tanıttı. Kitabı inceleme ve okuma imkanı bulan Şair-Yazar Elifoğlu, kitaba hayran kaldı. Minik meslektaşı Tapan ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Şair-Yazar Elifoğlu, kitabı imzalayarak, meslektaşına teslim etti. Şair-Yazar Zekeriya Elifoğlu, “Şehitkamil Belediyemizin böylesine anlamlı projelere el atması, gerçekten çok güzel olmuş. Buda kültürel, sosyal ve eğitim açısından önemli bir proje. Gaziantep’in imajını da değiştirecek projeler bunlar. Çünkü Gaziantep’in sadece yemek kültürüyle değil de, özellikle bu tür faaliyetlerle de ön plana çıkması lazım. Bu proje gerçekten benim de çok hoşuma gitti. Gençlerimize hem örnek olması açısından hem de çocuklarımızın kitap okumaya ve kitap yazmaya teşvik etme açısından da önemli bir proje diye düşünüyorum. Bu konuda Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu böylesine anlamlı bir projeye destek verdiklerinden ötürü kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Minik yazar Salman Tapan ise, ilerde en büyük hayalinin Yazar ve Komando Tugay Komutanı olmak istediğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trabzon'da çatışma çıktı; 1 asker şehitÖnceki Haber

Trabzon'da çatışma çıktı; 1 asker şehit

Konukoğlu Hastanesi’nde Hemşireler Haftası kutlandıSonraki Haber

Konukoğlu Hastanesi’nde Hemşireler Hafta...

Yorum Yazın

Gaziantep'te çifte yangın Felaket önlendi!
Çabaladık Ama Olmadı! Puansız Dönüyoruz!
AK Parti MYK Üyeleri Belli Oldu
Trabzonspor-Gaziantep FK maçı oynanacak mı?
Gaziantep'te trafik kazası! Yaralılar Var!
Gaziantep Teşkilatından Ankara Çıkartması!
Gaziantep'te devrilen soba yangına sebep oldu
Sarıgüllük tatlıcısı damak çatlatıyor
İhracatçılar Dubai’den Başarılı Döndü
2025 İhracat Hedefimiz İçin Daha Çok Çalışacağız
Gaziantep'te mazot kaçakçılarına darbe!
AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu
Karayılan'dan uyarı! Kaynağı meçhul bilgiye inanmayın 
Gaziantep'te bıçaklanan şahıs ölümle pençeleşiyor 
Gaziantep'te kayıp olarak aranıyordu! Ölü bulundu
Gaziantep'te kaza günü! Çok sayıda yaralı var 
GAPTARIM Fuarı'nda Erkunt Traktörleri Yoğun İlgi Gördü
Gaziantep'te kaçak göçmen organizatörü 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde şiddet iddiası
 Yaş fıstık güldürdü, kuru fıstık üzdü