
MHP milletvekili Muhittin Taşdoğan Gaziantep'teki ölüm yollarının çalışmalarını takip ettiklerini söyledi.
MHP milletvekili Muhittin Taşdoğan Gaziantep'teki ölüm yollarının çalışmalarını takip ettiklerini söyledi. " Nizip-Gaziantep yolu ölüm yoluna dönmüştü. Söyleye söyleye çok şükür inşaat başladı. Takipçisiyiz" diyen Taşdoğan, Nurdağı-Gaziantep yolunun da çalışmalarını yakından takip edeceklerini kaydetti. Ayrıca Gaziantep uçak bilet fiyatlarının en pahalı biletler olduğunu vurgulayan milletvekili, çeşitli adımlar atıldığını ve fiyatların aşağıya çekileceğinin müjdesini verdi.
NİZİP-GAZİANTEP KARAYOLU
ÖLÜM YOLUNA DÖNMÜŞTÜ
MHP Gaziantep İl Başkanlığı yaptığı dönemde adeta ölüm yoluna dönen Nizip-Gaziantep yolunun şu an düzenlenme çalışmasında büyük katkısı olduğunu belirten milletvekili Muhittin Taşdoğan, "Nizip-Gaziantep yolu ölüm yoluna dönmüştü. Söyleye söyleye çok şükür inşaat başladı" dedi. İnşaatın başlamasının önemli bir adım olduğunu ancak kendilerinin de konuyla yakından ilgileneceğini belirten Taşdoğan, "Takipçisiyiz" dedi.
İLÇELERE GİDEN BÜTÜN YOLLAR PROBLEMLİ
Nizip-Gaziantep karayolunun çalışmalarının başladığını ancak Gaziantep merkezini ilçelere bağlayan bütün yolların problemli olduğunun altını çizen Taşdoğan, "İki milyon nüfuslu ve her zaman iktidar partisine destek vermiş gazi şehrin merkezini ilçelere bağlayan yolların tamamı problemli" ifadesini kullandı. Nizip yolundan sonra en çok ölüm gerçekleşen yolun Nurdağı-Gaziantep arasındaki yol olduğunu vurgulayan milletvekili, "Bu yolun çalışmalarının da takipçisi olacağız. Tankerler tünellerden dolayı bu yola yani E-400'e verilmekte. Dolayısıyla yolun yükü artmış durumda. Yılda en çok kaza olan ikinci ilçe yolumuz. Bu yolun da bir an önce yapılması için bir takım girişimlerde bulunacağız" diye konuştu.
UÇAK BİLETİ FİYATLARI UCUZLAYACAK
Ayrıca Türkiye'nin en pahalı uçak biletlerinin de Gaziantep'te olduğuna ve bu sorunlara ilişkin çözümler bulacaklarına değinen Taşdoğan şöyle konuştu; "Gaziantep'in tüm ilgili kurum ve kuruluşlarının hassasiyetinin farkındayız. Gaziantep'e bu kadar sanayici gelirken ve bu kadar uçak kullanan vatandaş varken kentin bu noktada hem uçak sayısının artması hem de uçak biletlerinin fiyatlarının düzenlenmesi gerekiyor. Dolayısıyla hava yolu ulaşımını ucuzlatmak gerekiyor. Bununla ilgili Türk Hava Yolları'na girişimler oldu."
Yorum Yazın