MİLLETVEKİLİ YÜKSEL'İN İLK TEŞEKKÜRÜ ŞANLIDER'E

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MİLLETVEKİLİ YÜKSEL'İN İLK TEŞEKKÜRÜ ŞANLIDER'E
Abone ol
AK Parti Gaziantep milletvekili seçilen Abdulkadir Yüksel, ilk teşekkür ziyaretini kendisine verilen destekten dolayı Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne (ŞANLIDER) yaptı. Yüksel, "İlk teşekkürü en çok hak edene yaptık" dedi.

AK Parti Gaziantep milletvekili seçilen Abdulkadir Yüksel, ilk teşekkür ziyaretini kendisine verilen destekten dolayı Gaziantep Şanlıurfalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ne (ŞANLIDER) yaptı. Yüksel, "İlk teşekkürü en çok hak edene yaptık" dedi.

AK Parti'nin 1 Kasım seçimleri için 7. sıradan aday gösterdiği Şanlıurfalı Abdulkadir Yüksel yoğun çalışma temposunun semeresini gördü. AK Parti'nin Gaziantep'te oylarının büyük bir oranda artmasıyla 8. sıradaki aday da seçilince gözler Yüksel'e çevrildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra ilk ziyaretini ŞANLIDER’e yapan Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ve yöneticiler tarafından karşılandı. Yoğun ilgi gören Yüksel, ŞANLIDER yönetimi ve üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "İlk teşekkürü hak eden yere yapmamız gerekiyordu. İlk adımı buradan attık, ilk teşekkürü de buradan yapıyoruz" dedi.

AK Parti'nin kısa bir süre içinde 150 bin oy arttırdığına dikkat çeken Yüksel, "Bunu genel konjonktür ile açıklamak yetmez, burada ciddi bir emek var. Gelen 150 bin oyun hepsi bizimdir, esas olarak da hak sahibi bu dernektir. Kimse Şanlıurfalıların emeğini inkâr edemez. Seçim gecesi siyasi partilerin il binalarının önünde toplanandan daha fazla kalabalık bizim seçim bürosunun önünde bir araya geldi. Tüm parti yöneticilerimiz milletvekillerimiz de gelip gördü. Çabamızdan dolayı bize teşekkür etti. Biz de bu teşekkürü sizin adınıza aldık" diye konuştu.

ŞANLIDER Başkanı Mustafa İsmet Erdoğan ise, "Biz 2 yıldır Şanlıurfalıların kentteki potansiyelinin hak ettiği yerde olmasını istiyorduk. Siyasette bunun ilk basamağını geçtik. ŞANLIDER olarak sözümüzü yerine getirdik. Şanlıurfalı aday olsun istiyorduk, biz de particilik yapmadık ama adayımızı destekledik. Sayın Yüksel de zaten particilik yapmadan tüm Urfalılardan oy istedi. Görevimizi yaptığımıza inanıyoruz. Bundan sonra sivil toplum kurumu olarak yolumuza devam edeceğiz. Siyasetteki arkadaşlarımızın da kendi mecralarında başarılı işler yapacaklarına inanıyoruz" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TSK, KUZEY IRAK'TA PKK KAMPLARINI VURDUÖnceki Haber

TSK, KUZEY IRAK'TA PKK KAMPLARINI VURDU

Kilis'te Suriye'ye Geçmeye Çalışan IŞİD Militanı YakalandıSonraki Haber

Kilis'te Suriye'ye Geçmeye Çalışan IŞİD...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı