Meltem Peri yeniden başkan...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meltem Peri yeniden başkan...
Abone ol
Gaziantep Kilis Bölgesi Veteriner Hekimler Odası'nın Genel Kurulu gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı genel kurulda 173 oy alan mevcut Başkan Meltem Peri, tekrar başkanlığa seçildi. Seçime katılım yüksek olurken, Başkan Meltem Peri, konuşmasında yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

PERİ’NİN LİSTESİ FARK ATTI
Gaziantep Kilis Bölgesi Veteriner Hekimler Odası'nın 19’uncu Genel Kurulu 24-25 Eylül 2022 tarihinde oda yönetim merkezinde gerçekleştirildi. 360 üyeden 204 kişi seçime katılım sağladı. 3 oyun geçersiz kullandığı seçimde Meltem Peri’nin listesi 179 oy alırken, diğer aday Tahsin Kılıç’ın listesi ise 28 oy aldı. Başkan Peri ve yönetimi hafta içi yapılacak toplantıda görev bölümü yapacak.
PERİ, ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ
Kongrede yaptığı konuşmada katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gaziantep Kilis Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Meltem Peri, katılımcı anlayışla çıktıkları yolda seçime katılım sayısının artmış olmasını önemsediklerini söyledi.
Görev süresi boyunca veteriner hekimlerin sorunlarının yanı sıra oda olarak bazı düzenlemeleri de gündeme getirdiklerini dile getiren Başkan Peri, ‘’Bu süreçte tüm arkadaşlarımızla istişare halinde olduk. Pandemi süreci bizleri de etkiledi. Yeni dönemde müşterek akıl anlayışı ile yine hep birlikte daha güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Katılım sağlayan tüm üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim bugün bitmiştir. 360 üyemizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız’’ diye konuştu.
‘’YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’’
İlk dönem pandemi süreci nedeniyle hedefledikleri bazı konuları hayata geçirmediklerini dile getiren Başkan Peri, ‘’Bu koşullara rağmen gerek il dışında gerekse kent içerisinde odamızı en iyi şekilde temsil etmeye büyük özen gösterdik. Bu süreçte tüm kesimlerle örnek diyaloglar içerisinde olduk. Yeni dönem ben ve ekibim için ustalık dönemi olacak. Yasal düzenlemelerin yine takipçisi olacağız. Eğitim çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Özellikle interaktif alanda yeni uygulamalarla istişaremizi arttıracağız’’ dedi.
SEÇİMİ KAZANAN BAŞKAN PERİ’NİN LİSTESİNDE ŞU İSİMLER YER ALDI;
YÖNETİM KURULU ASİL: Meltem Peri, Samet Akdeniz, Nebi Alkan, M.Fatih Uçar, Ebru Korkmaz.
YÖNETİM KURULU YEDEK: Öykü Özge Dalgıç, Serkan Karaca, Murat Yıldırım, Sinan Dabanıyastı, Mehmet Ökkılıç..
HAYSİYET DİVANI: M.Celal Özsöyler, Selçuk Erturan, Zahide Tan, Mehmet Kılıç, Süleyman Sağcan.
DENETLEME KURULU: Gizem Akdemir, İbrahim Yıldırım
GENEL MERKEZ DELEGELERİ: Nursel Baysal, Ali Doğan, Şıho Şahin, Eyyüp Akçil, Yunus Emre Özdede,
Mustafa Küreş

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ANKA’da işlev görmeyen böbreğe laparaskopik cerrahi ile müdahaleÖnceki Haber

ANKA’da işlev görmeyen böbreğe laparasko...

İnternetten 430 bin TL'lik vurgunSonraki Haber

İnternetten 430 bin TL'lik vurgun

Yorum Yazın

GSO Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi
Şehitkamil'de 15 bin kişilik dev konser
Başkan Tahmazoğlu vatandaşlarla bir araya geldi
Ünal Akdoğan'a büyük ilgi: Oylama başladı 
GİBTÜ 'de Sağlıkta Dijital Dönüşüm Festivali
HÜDA PAR Milletvekili Demir Şanlıurfalı aşiret temsilcilerini Meclis’te ağırladı
Kesinleşmiş 40 yıl cezayla aranan şahıs saklandığı bağ evinde yakalandı
Şahinbey Milli Eğitimden Nezâket ve Empati filmi 
Vali Kemal Çeber açıkladı: 3 Mayıs afetinde ödemeler başladı 
MHP Gaziantep KAÇEP’te Mezine Sırakaya Dönemi: Tecrübe ve Vizyon Bir Arada
Şahinbey’de çok özel etkinlik
Gaziantep'te 13 Mayıs Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep'te kavşaklarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Jandarmadan dev operasyon
Fedaioğlu’ndan Karakuş’a tokat gibi cevap
Eski AK Parti İl Başkanı  Çetin’den Sait Kılıç’a ziyaret
Mehmet Türkmen beraat etti
TOBB Fen Lisesi zirveye çıkıyor
Quick Sigorta 9 yaşında 
Gaziantep'te Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Yaralandı