Mehteranlı Kermes Açılışı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehteranlı Kermes Açılışı
Abone ol
Durmuş SEVİNDİK/ ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK'ta, Tahsil Çağındaki Gençlere Hizmet Derneği'nce öğrencilere gelir sağlamak amacıyla düzenlenen kermesin açılışı mehteran takımı eşliğindeki kortej yürüyüşü ile yapıldı.


Bu yıl 10'uncusu düzenlenen kermesin açılışı için öğrenciler ve idareciler Valilik önünde toplandı. Kalabalık, Düzce Belediyesi mehter takımının marşları eşliğinde Uzun Mehmet Caddesi'ni takiben kermesin açıldığı Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Açılışta konuşan Tahsil Çağındaki Gençlere Hizmet Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Ahmet Zahit Ünal, "Yüzlerce talebinin ilim ve irfan yolunda ilerleyebilmeleri için yapılan hizmetlere bu kermes çok büyük katkı sağlayacak" dedi.
Zonguldak Belediye Başkanı CHP’li Muharrem Akdemir de hayır işlerinin önemine dikkat çekti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılış yapıldı. Yiyecek, giyecek ve mobilya çeşitlerinin yer aldığı kermes 10 gün açık kalacak.


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karşıyakada Avrupa SeferiÖnceki Haber

Karşıyakada Avrupa Seferi

Kayseride Tüfekle Vurulan 1 Kişi Ağır YaralandıSonraki Haber

Kayseride Tüfekle Vurulan 1 Kişi Ağır Ya...

Yorum Yazın