MHP İslahiye'de coşkulu kongre!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP İslahiye'de coşkulu kongre!
Abone ol
MHP İslahiye İlçe Kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik” sloganı ile gerçekleştirilen ve mevcut MHP İlçe Başkanı Metin Şentürk tek aday olarak girdiği kongrenin divan başkanlığını MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan yaptı.

Kongreye katılan tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeleyen ve yeniden MHP İslahiye İlçe Başkanı seçilen Metin Şentürk, İslahiye’nin kongresini birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğine vurgu yaptı. MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan ise kutlu ülkücü yürüyüşte kongre sürecinin birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

YOĞUN KATILIM
Kongre sürecini ilçelerde coşkuyla sürdüren MHP’de İslahiye İlçe Başkanlığı kongresi büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İslahiye’de çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan yaptı. Taşdoğan, Gaziantep’in her bir ilçesinde ayrı bir coşku ve heyecanla kongre sürecini yaşamanın mutluluğu içinde olduklarını dile getirdi.

ŞENTÜRK: “BU DAVA TÜRK MİLLETİNİN DAVASIDIR”
Kongrede bir konuşma yapan MHP İslahiye İlçe Başkanı Metin Şentürk, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren virüs süreci dolayısıyla kongremizi her türlü tedbirleri alarak gerçekleştiriyoruz. Ama bu durum kongremizin heyecanından ve coşkusundan hiçbir şey alıp götüremiyor. Bu davayı hiçbir şey gölgeleyemiyor. Bizim bu kutlu yürüyüşümüz ve davamız Türk milletinin davasıdır. Bu davanın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Davamızın ülkemiz ve milletimiz adına doğurduğu tüm olumlu sonuçlara bir nebze katkımız olursa ne mutlu bize. İlçe teşkilatımız ile birlikte Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongremizin ilçemize, teşkilatımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

TAŞDOĞAN: “İSTİKLAL İÇİN BİRLİK, İSTİKBAL İÇİN DİRLİK”
Güzide şehrimiz Gaziantep’in her bir ilçesinde kongre heyecanımız ayrı bir coşku ile yaşanıyor. Bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Davamızın ve partimizin kalkınması ve kutlu yürüyüşüne devam etmesi adına kongrelerimizdeki birlik beraberlik esintisinden büyük mutluluk duyuyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Tük milletine hizmet etmek adına var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İslahiye teşkilatımızın da bu anlamda anlamlı gayretlerini görüyor ve takdir ediyoruz. Kongremizin İslahiye ilçesine, partimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.


İŞTE MHP İSLAHİYE’NİN YÖNETİMİ
ASİL LİSTE
Metin Şentürk, Süleyman Cömert, Ali Kılınç, Mustafa Kısacık, İlhan Horoz, Abdulkadir Çığır, Recep Sezer, Cemil Çil, Feyzullah Çıngı, Mine Emek, Bilge Esenboğa, İbrahim Korkmaz, Sait Gürler, Hasan Yıldız, Yakup Can Veriralamaz, Mehmet Mercan, Ekrem Aktan, Mehmet Doğan, Ahmet Dağ.

YÖNETİM KURULU YEDEK LİSTE
Haydar Yavuz, Halil Keleş, İdris Dinçer, Kürşat Yılmaz, Ahmet Atılgan, Necati Karakuş, Faik Demirel, Şevket Yıldırım, Ömer Aslan, Bünyamin Demirel, Ökkeş Akar, Sait Karabattal, İsmet Yılmaz, Fatma Saçar,, Aziz Atmaca, Mehmet Örel, Ökkeş Gür, Ökkeş Özyılmaz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Gül'den Duygu Delen'in ailesine taziye ziyaretiÖnceki Haber

Bakan Gül'den Duygu Delen'in ailesine ta...

Şişli Tercüme Bürosu Sonraki Haber

Şişli Tercüme Bürosu

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı