MHP Gaziantep Teşkilatlarından Ankara Çıkarması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Gaziantep Teşkilatlarından Ankara Çıkarması
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep teşkilatları, Ankara çıkarma yaparak bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep teşkilatları, Ankara'ya çıkarma yaptı. MHP Gaziantep teşkilatları, Ankara ziyareti kapsamında 29 Kasım günü yapılan TBMM MHP Grup Toplantısına 200 kişi ile katıldı. 
 
 
Ankara ziyaretinde MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ile başlayan MHP Gaziantep teşkilatları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni de ziyaret etti. 
 
TBMM ziyaretlerinde, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay’ın ağırladığı MHP Gaziantep teşkilatları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Başkanlığında yapılan MHP TBMM Grup toplantısına da katıldı.  Toplantı sonrası Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile yemekte bir araya gelen Gaziantep Teşkilatları, MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Hakan Demirkan, MHP Şahinbey İlçe Başkanı İlker Kızıklı, MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Akın Erol Kınacılar, MHP Nizip İlçe Başkanı Davut Karabacak, MHP Nurdağı İlçe Başkanı Ahmet Anar, MHP İslahiye İlçe Başkanı Metin Şentürk, MHP Yavuzeli İlçe Başkanı Süleyman Taşçı,  MHP Karkamış İlçe Başkanı İsa Tiryaki, MHP Oğuzeli İlçe Başkanı Erol Erkan, MHP Araban İlçe Başkanı Zadin Karakuza, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Mehmet Akmaz ve Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika şube başkanları ile beraber ilçe ocak başkanlarının da katılımı ile eksiksiz bir katılımla gövde gösterisi yaptı. 
 
Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan MHP İl Başkanı Cahit Çıkmaz, “TBMM’de bizleri misafir ederek ilgilenen MHP MYK üyemiz ve Milletvekilimiz Sn. Sermet ATAY’a misafirperliklerinden dolayı Gaziantep Teşkilatlarımız adına Teşekkür ederim” dedi. 
 
MHP Genel Merkezi’nde Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ı da ziyaret eden heyet, Ankara ziyaretlerini sonlandırarak Gaziantep’e döndü.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te terör örgütüne darbeÖnceki Haber

Gaziantep'te terör örgütüne darbe

Altın İğne Tedavisi Nedir ve Nasıl Yapılır?Sonraki Haber

Altın İğne Tedavisi Nedir ve Nasıl Yapıl...

Yorum Yazın

MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı