Lise öğrencilerinden SANKO Üniversitesi’ne ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lise öğrencilerinden SANKO Üniversitesi’ne ziyaret
Abone ol
Gaziantep Mehmet Emin Er Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 12’nci sınıf öğrencileri, SANKO Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Okul Müdürü İbrahim Halil Günsever, Psikolojik Danışman İfakat Dikici, İngilizce Öğretmeni Esra Altun ve Meslek Dersi Öğretmeni Meryem Tütüncüler eşliğinde üniversiteyi gezen öğrencilere, akademisyenler tarafından bilgilendirme yapıldı.  

DR. ÖĞ. ÜYESİ HATİCE GÜZEL

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Güzel, hemşireliğin dünyada ve ülkemizde toplumun gereksinim duyduğu, çok çeşitli alanlarda istihdam edilme olanaklarına sahip mesleklerden biri olduğunu kaydetti.

ÖĞR. GÖR. BENAN SEMERCİOĞLU

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğr. Gör. Benan Semercioğlu ise beslenmenin hastalık gelişiminde ve hastalıkların önlenmesinde ne kadar önemli olduğunun son 100 yılda yapılan sayısız araştırmalarla ortaya konulmasıyla birlikte diyetisyenlik mesleğinin de gelişme gösterdiğini ve diyetisyenlerin çalışma alanlarının çok fazla olduğunu söyledi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünün müfredatında yer alan laboratuvar derslerini yeterli sayıda ve donanıma sahip alanında uzman akademik kadrosu eşliğinde yürüttüklerini ifade eden Öğr. Gör. Semercioğlu, öğrencilerin uygulamalı derslerini ise SANKO Üniversitesi Hastanesinde aldıklarını belirtti.

Öğr. Gör Semercioğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünün Sağlık Bilimleri Akreditasyon Kurulu’ndan (SABAK) Akreditasyon Belgesi aldığını da sözlerine ekledi.

ÖĞR. GÖR. HAKAN POLAT

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Gör. Hakan Polat, Fizyoterapistlik mesleğinin pediatrik, kardiyopulmoner, ortopedik, nörolojik rehabilitasyon, sporcu sağlığı gibi çok farklı özelleşme alanları ile geniş istihdam olanağı bulunduğunu anlattı.

Öğr. Gör. Polat, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünün SANKO Üniversitesi Hastanesi’yle de güçlü bir eğitim fırsatı sağladığının altını çizdi.

Tanıtım Ofisi Sorumlusu Sema Tavşancıl, SANKO Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, İlk ve Acil Yardım ile Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programlarıyla öğrenci kulüpleri, üniversitenin burs ve sağladığı imkanlar hakkında bilgilendirme yaptı.

Üniversitenin laboratuvarlarını ve kütüphanesini gezme fırsatı da bulan öğrencilerin ziyareti anı fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sahte ödeme dekontu ile dolandırıcılık yapan 2 şahıs tutuklandıÖnceki Haber

Sahte ödeme dekontu ile dolandırıcılık y...

Kurumlardan hırsızlık yapan şahıs tutuklandıSonraki Haber

Kurumlardan hırsızlık yapan şahıs tutukl...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 9 Haziaran da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Mecliste gündem asfalt sezonu ve haşereyle mücadele
Psikiyatri Uzmanı Dr. Celal Yaşamalı SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde
Gaziantep'te 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Şahinbey, Okul Sporları Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı
Başkan Yılmaz, 10 mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Başkan Şahin, temeli atılacak merkezin arazisinde incelemelerde bulundu
MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi