Konukoğlu'ndan Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konukoğlu'ndan Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Abone ol
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, tüm ulusun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Bağımsızlık meşalesi, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin elinde hiçbir zaman sönmeyecektir” dedi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, tüm ulusun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Bağımsızlık meşalesi, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin elinde hiçbir zaman sönmeyecektir” dedi.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, milletimizin talihini değiştiren kurtuluşun simgesi, milli şahlanışımızın sembolü olan “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nın 98. yıl dönümünü kutladı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da bağımsızlık meşalesini yakarak kurtuluş mücadelesini başlattığını vurgulayan Konukoğlu, “Atatürk’ün tarihin altın sayfalarına yazılan bu günü gençliğe armağan etmesi, gençlere duyduğu güveni ortaya koyuyor. Bizler de ülkemizin geleceğini gençlerimizin inşa edeceğine olan inancımızla onlara destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

Konukoğlu, İstiklal Savaşımızı zafere taşıyan milli birlik ve beraberlik ruhunun, 2023’e giden yolda bizi güçlü kılan, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan en büyük mirasımız olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Ulu Önder Atatürk'ün, ‘Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz’ diyerek seslendiği gençlerimize olan güvenimiz sonsuzdur. Büyük Önder Atatürk’ün bağımsızlık mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919’da yaktığı meşale, istiklal ve istikbalimizin teminatı sevgili gençlerimizin elinde hiçbir zaman sönmeyecektir. Ecdadımızdan aldığımız güçle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için mücadelemize büyük bir azimle devam ediyoruz. Bu vesileyle başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Önderimizin gençlere olan inancını paylaşıyoruzÖnceki Haber

Önderimizin gençlere olan inancını payla...

Gaziantep'te itfaiyeci çiftin düğününde yangın şakasıSonraki Haber

Gaziantep'te itfaiyeci çiftin düğününde...

Yorum Yazın

Gaziantep'te 25 Şubat'ta elektrik kesintisi olacak yerler
Katil zanlısı eski eş Suriye'ye kaçmak üzereyken yakalandı
GTB şubat Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi
GSO’da uygulamalı UR-GE Atölyesi etkinliği düzenlendi
SANKO Okulları Eskrimde Sekiz Birincilik Madalyası Kazandı
Mobilya Kent projesinin temeli atıldı
Gaziantep'te kesinleşmiş cezası bulunan 3 firari yakalandı
Boşanmayı hazmedemeyince dehşeti yaşattı
Ali hoca müsabakayla anıldı
Meriç: AKP'nin Yıkım Politikalarına Dur Diyeceğiz!
Büyükşehir, Güneyşehir ve Kuzeyşehir’de etaplar arası ring seferi oluşturdu
Gaziantep'te define bulmak için izinsiz kazı yapan 5 şahıs suçüstü yakalandı
Hurma fiyatının sabit kalması vatandaşın yüzünü güldürdü
Şehitkamil güvenli ve konforlu yollara kavuştu
Irak’tan gelen genç, Medical Point’te sağlığına kavuştu
Nizip Ticaret Odası Başkanları, 15. GAPTARIM Fuarı’na Katıldı
Suruç'lular Nebi Kaplan Dedi
Gaziantep’te kadın cinayeti! Katil her yerde aranıyor
Gaziantep trafiğinde tehlikeli hareketler 
Gaziantep'te çifte yangın Felaket önlendi!