Kılıç: Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk her şeye değer

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılıç: Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk her şeye değer
Abone ol
Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak açılan yaz spor okulları kapsamında yüzme kursunu ziyaret ederek öğrencilere yüzme seti hediye etti.

Geleceğin milli yüzücülerini yetiştirdiklerinin altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Yaz Spor Okulları kapsamında açmış olduğumuz Yüzme Kursumuzun çocuklarımızın kişisel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlaması açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞE HAZIRLANMALARINA KATKI SUNUYORUZ”

Yüzme kursunda antrenörlerden bilgi alan ve öğrencilerle yakından ilgilenen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Yaz spor okulları kapsamında yüzme kursumuz her yıl düzenli olarak açılıyor.

Yaz Kurslarımızı oluştururken öncelikli amacımız, çocuklarımızın tatillerini olumlu yönlerde değerlendirmeleri ve sportif aktiviteleri hobi edinmelerini sağlamak. Bu anlamda çok güzel işler başardığımıza inanıyorum.

Öğrencilerimizin tüm masrafları belediyemiz tarafından karşılanıyor. Profesyonel hocalarımız eşliğinde öğrencilerimiz burada yüzme öğreniyorlar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu görünce bizler işimizi daha bir iştah ve keyifle yapıyoruz. Her yıl düzenlediğimiz yaz spor okullarımıza ilgi katlanarak artıyor. Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde çocuklarımızın eğitimine, geleceğe hazırlanmalarına katkı sunuyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın, iyi olana, doğru olana yönelmelerinin tek yolu eğitim, spor, sosyal ve kültürel aktivitelerden geçiyor. Çocuklarımız için projelerimiz, hizmetlerimiz her zaman sürecektir. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ HEM SOSYALLEŞİYOR HEM DE EĞLENİYORLAR”

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a teşekkür eden Yaz Spor Okulları Yüzme Antrenörü Talip Mayda, “Oğuzeli Belediye Başkanımız Mehmet Sait Kılıç’a teşekkür ediyoruz. Burada çocuklarımız hem sosyalleşiyor hem de eğleniyorlar. Bu yıl 6’ıncısını düzenlediğimiz yüzme kursumuza olan ilgi her yıl artarak devam etmekte. Öğrencilerimiz gelişimlerine fayda sağlayan kurslarımız sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te otomobilin çarptığı adam öldüÖnceki Haber

Gaziantep'te otomobilin çarptığı adam öl...

Yılmazkaya'dan 'Basın Bayramı' mesajıSonraki Haber

Yılmazkaya'dan 'Basın Bayramı' mesajı

Yorum Yazın

Gaziantep'te çifte yangın Felaket önlendi!
Çabaladık Ama Olmadı! Puansız Dönüyoruz!
AK Parti MYK Üyeleri Belli Oldu
Trabzonspor-Gaziantep FK maçı oynanacak mı?
Gaziantep'te trafik kazası! Yaralılar Var!
Gaziantep Teşkilatından Ankara Çıkartması!
Gaziantep'te devrilen soba yangına sebep oldu
Sarıgüllük tatlıcısı damak çatlatıyor
İhracatçılar Dubai’den Başarılı Döndü
2025 İhracat Hedefimiz İçin Daha Çok Çalışacağız
Gaziantep'te mazot kaçakçılarına darbe!
AK Parti'nin yeni MKYK listesi belli oldu
Karayılan'dan uyarı! Kaynağı meçhul bilgiye inanmayın 
Gaziantep'te bıçaklanan şahıs ölümle pençeleşiyor 
Gaziantep'te kayıp olarak aranıyordu! Ölü bulundu
Gaziantep'te kaza günü! Çok sayıda yaralı var 
GAPTARIM Fuarı'nda Erkunt Traktörleri Yoğun İlgi Gördü
Gaziantep'te kaçak göçmen organizatörü 2 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde şiddet iddiası
 Yaş fıstık güldürdü, kuru fıstık üzdü