Kaymakçı, hem Erdoğan hemde Bahçeli ile görüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakçı, hem Erdoğan hemde Bahçeli ile görüştü
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısı için geldiği Gaziantep’te Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik bölgesindeki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Gaziantepli Samet Kaymakçı’nın babası Vakkas, annesi Zeynep, kardeşi Yunus ve amcası Cuma Kaymakçı ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aday tanıtım toplantısı için geldiği Gaziantep’te Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik bölgesindeki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Gaziantepli Samet Kaymakçı’nın babası Vakkas, annesi Zeynep, kardeşi Yunus ve amcası Cuma Kaymakçı ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan şehidin ailesi ile bir süre sohbet etti. 12 Eylül’de ülkücülerin sevilen ismi Cuma Kaymakçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a; ‘Biz ülkücüler bir secdede eğilir birde devletin önünde eğilir devletimizin elini yiğidinde alnından öperiz’ diyerek alnından öptü. 

Bir dönem MHP Şahinbey İlçe başkanlığı, bir dönemde yine MHP’den belediye meclis üyeliği yapan ve aynı zamanda 12 Eylül’de ülkücülerin sevilen ismi olan şehit Samet Kaymakçı’nın amcası Cuma Kaymakçı hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.
DEVLET BAHÇELİ DUYGULANDI
Cuma Kaymakçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile partisinin aday tanıtım toplantısına geldiğinde Gaziantep’te, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de partisinin 50. yılı kutlamaları kapsamında Adana’da görüştü. Her iki lider ile görüştüğünde yaşadıklarını anlatan Kaymakçı, “1991 seçimlerinde Alpaslan Türkeş partiyi kapatıp Refah Partisi’nin bayrağı altında seçime girmişti. Devlet Bahçeli’de 1991 yılında Adana 1. Bölge 1.Sıra Adayıydı. O günün yani 1991 yılının orjinal seçim afişini Devlet Bahçeli’ye 28 yıl sonra 50. yılın anısına hediye ettim. Genel başkanım çok duygulandı. Şehit yeğenimin şahadetinden sonra Devlet Bahçeli beni, ailemi defalarca arayıp sorup, yanımızda olup acımıza ortak oldu. Aynı şekilde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da Gaziantep’e geldiğinde kendisi bizimle bizzat yakından ilgilendi. Bende biz ülkücüler bir secdede eğilir birde devletin önünde eğilir devletimizin elini, yiğidinde alnından öperiz. Bu düstur ile Cumhurbaşkanımızın alnından, Devlet beyimizin de elini öptüm.  Kendilerinden bizlere her zaman destekçi olmalarından dolayı Allah razı olsun” dedi. 
Teşekkür mahiyetiyle Devlet Bahçeli’ye şehidimizin babası Vakkas Kaymakçı, kardeşi Yunus Kaymakçı ile birlikte Devlet Bahçeli’yi ziyaret etmesi MHP genel merkezinde duygulu anlar yaşattı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP Şahinbey Teşkilatından Şahin'e büyük destekÖnceki Haber

MHP Şahinbey Teşkilatından Şahin'e büyük...

En önemli sorunumuz nitelikli eleman eksikliğiSonraki Haber

En önemli sorunumuz nitelikli eleman eks...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı