Karcemarskas’a, Galatasaray kancası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karcemarskas’a, Galatasaray kancası
Abone ol
Gaziantepspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Karcemarskas’a teklifler gelmeye başladı. Kırmızı-Siyahlı takımın başarılı ismine Türkiye’den Galatasaray’ın kanca taktığı gelen bilgiler arasında. Galatasaray kulübü’nün, Muslera’nın Arjantin’e gitmesini göz önüne alarak Karcemarskas’ı gündemine aldığı öğrenildi.

Gaziantepspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Karcemarskas’a teklifler gelmeye başladı. Kırmızı-Siyahlı takımın başarılı ismine Türkiye’den Galatasaray’ın kanca taktığı gelen bilgiler arasında. Galatasaray kulübü’nün, Muslera’nın Arjantin’e gitmesini göz önüne alarak Karcemarskas’ı gündemine aldığı öğrenildi.  

Tam 5 yıldır Gaziantepspor forması altında başarılı performansıyla dikkat çeken Karcemarskas’ın şu ana kadar sözleşmesini uzatmaması gözden kaçmazken bu oyuncunun gelen tekliflere sıcak baktığı görülüyor. Gaziantepspor’da olmaktan mutlu gözüken Karcemarskas’ın durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 

GALATASARAY DEVREDE

Gaziantepspor’da Karcemarskas’ın durumu belirsizliğini korurken Muslera’nın Arjantin’e gitmesini göz önüne alan Galatasaray yönetiminin Karcemarskas’ı gündemlerine aldıkları öğrenildi. Gaziantepspor yönetiminin bu durum karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenirken Galatasaray’ın ise Karcemarskas ile görüşme hazırlığında olduğu gelen bilgiler arasında. 

GAZİANTEPSPOR, BAŞARILI KALECİ İÇİN SÖZLEŞME HAZIRLIĞINDA

Gaziantepspor yönetimi başarılı file bekçisinin gitmemesi için çaba sarfederken bu oyuncuya yeni sözleşme hazırladı. Karcemarskas ile 4 yıllığına yeni bir sözleşme imzalamak isteyen Kırmızı-Siyahlıların bu sözleşmeyi hazırladığı ve kısa sürede Karcemraskas ile masaya oturacağı bildirildi. 

SON KARAR KARCE’DEN

Yurt içinden ve yurt dışından teklif alan Karcemarskas’ın nasıl bir karar vereceği beklenirken bu futbolcunun burada kalması için çaba gösterilecek. Muslera’nın Arjantin’e gitmesine kesin gözle bakan Galatasaray yönetiminin teklifte bulunmaya hazırlandığı Karcemarskas’ın nasıl bir karar vereceği ise merakla bekleniyor.

MUHAMMET, GAZİANTEP'E GELİYOR

Devre arası transfer döneminde Trabzonspor’a transfer olan Muhammet Demir, ilk kez Gaziantepspor’a rakip oluyor. 

Cumartesi günü oynanacak olan Gaziantepspor-Trabzonspor karşılaşmasında Muhammet Demir eski takımına karşı oynayacak. Kırmızı-Siyahlı takımdan devre arasında giden genç futbolcu ilk kez Gaziantepspor’a rakip olacak. Trabzonspor’da ise bekleneni veremeyen Muhammet’in burada nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor. 

Devre arasında Gaziantepspor'dan büyük umutlarla transfer edilen Muhammet Demir, bordo mavili formayla 7 maça çıkarken, söz konusu maçlarda tek gol kaydedebildi. Gaziantepspor formasıyla ligin ilk yarısında 18 maça çıkan ve 7 gol, 3 asistle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, Trabzonspor'da istenilen performansın altında kaldı.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YEŞEREN KALEMLER BÜYÜK YANKI UYANDIRDIÖnceki Haber

YEŞEREN KALEMLER BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

ÇANAKKALE’Yİ YAŞADILARSonraki Haber

ÇANAKKALE’Yİ YAŞADILAR

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı