Karabükspor-Yılmaz Vural:süre Yetseydi Takımı Ligde Tutardım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karabükspor-Yılmaz Vural:süre Yetseydi Takımı Ligde Tutardım
Abone ol
Bülent DİKTEPE/KARABÜK,(DHA)- KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, takımını kısa sürede ayağa kaldırdığını belirtti, "Ancak süre yetmedi. Süre yetseydi, takımı ligde tutacağıma çok emindim" dedi.


Ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor, son hafta deplasmanda oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Antrenmandan önce kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, takımda kiralık oynadığı için sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Viola’nın son maç öncesi ayrılma isteğini kabul ettiklerini açıkladı. Yönetimin haziran ayında yapılacak olağanüstü genel kurulda görevi bırakacağını hatırlatans Yılmaz Vural, şöyle devam etti:
"KALMA İSTEĞİM MÜMKÜN GÖZÜKMÜYOR"
"Yeni bir yönetimin gelmesi söz konusu olacak. Benim burada olma isteğim de böylelikle mümkün olmaz gözüküyor. Çünkü kendi ekiplerini seçecekler ve bu çok doğaldır. Bundan sonra gelecek arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bana da Kardemir Karabükspor’un Süper Lig'e yeniden dönmesi temennisinden başka söyleyecek bir şey kalmıyor. Dualarım bu takımın yeniden geldiği lige dönmesi doğrultusunda olacak."
"BENDEN DAHA SERT ANTRENÖR YOK"
Yılmaz Vural, insani ilişkilerinde yumuşak olduğu, bunun da takımda disiplin sorununa yol açıp açmadığına ilikin soruya şu cevabı verdi:
"Türkiye Ligi'nde ben bir hoca görmek isterim ki düşmüş bir takımı sahaya çıkarsın da bu tarzda bir antrenman yapıp son maçını kazanmak adına uğraşlar versin. Görevimizi ihmal etmiyoruz ve son dakikaya kadar da bu takımın başında olacağız. Sertlik mertlik bir hikaye. Sert olsan ne olur? Türkiye Ligi'nde benden daha sert bir hoca yok. Yeri geldiğinde oyuncuma tokat bile atmış bir antrenörüm. Ama bu 'yumuşak' lafı neye bakılarak söyleniyor bilmiyorum. İnsan ilişkilerinde rüzgar mı yapalım, surat mı asalım, kavga mı edelim hiçbir şey yokken?. Bir antrenörün çarşıda gezip, esnafla sohbet ettiğini görmedik. Bu bir yumuşaklıksa evet yumuşağım."
"KOLAY DEĞİL"
3 ay önce geldiği Kardemir Karabükspor'da ligde kalma mücadelesi verirken ekonomik anlamda sıkıntı yaşadıklarını da ifade eden Yılmaz Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Biz hala 34 maç başı ücreti ödeyemedik. 4’üncü ay oldu çocukların maaşlarını veremediğimiz zaman oldu. Bizim geldiğimizde kulüp bu durumdaydı. Takım maç kazanmadığı için kasaya para girmeyince ekonomik sıkıntıya girmiş bir dönemde geldik. Bu hiç kolay bir şey değil. Bu kadar uzun bir süre para almayıp da problem çıkarmayan ender takımlardanız. Hiç kimse ağzını açmadı. Bütün bu dibe vurulmuşluğu siz yeniden morallendirip, yeniden atağa kaldırıp bu işi kurtarmanız gerekiyordu. Atağa kaldırdık, morallendirdik ama maalesef süre yetmedi. Süre yetseydi ben bu takımı ligde tutacağıma çok emindim."
"ÇOK DELİKANLI BİR LİG DEĞİL"
Yılmaz Vural, son olarak şunları söyledi:
"Türkiye Ligi'nin son maçlara gelindiğinde çok delikanlı bir lig olmadığını görüyorsunuz. Eğer siz masada, dışarıda güçlü değilseniz, sıkıntılı bir takımsanız, maalesef oradan çıkamıyorsunuz. Bu konuda bu lig çok adaletli bir lig mi? Herkes çok delikanlı bir lig mi yapıyor? Balıkesirspor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile birlikte tüm çabamıza rağmen buradan çıkamadık bir türlü."

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kiliste Kaçak Sigaraya 4 Gözaltı Önceki Haber

Kiliste Kaçak Sigaraya 4 Gözaltı

Cinayet Davasının Tarafları Adliye Önünde Birbirine Girdi: 1 Yaralı Sonraki Haber

Cinayet Davasının Tarafları Adliye Önünd...

Yorum Yazın

Gaziantep'te patlama dedikleri basit yangın çıktı!
Baklavanın kahramanları piknikte buluşacak
Gaziantep’te ev yangını: Az kalsın uykuda ölüyorlardı
NTB’de E-İhracat Buluşmaları Konulu Eğitim Düzenlendi
CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği doğrudan tarlada, mazot ve gübre aşamasında nakdi olarak verilmelidir
Şahinbey Belediyesi’nden Çiftçilere 53 Milyon dan Fazla Fide
SANKO Okulları’nın 25 Yılık Eğitim Serüveni Fotoğraflarla Anlatıldı
Gaziantep'te yollarda dilencilik ve satıcılık yapan şahıslara operasyon: 14 gözaltı
Kadın Kollarında Şok Gelişmeler: CHP Gaziantep’te Yönetim Değişti
Gaziantep İş Dünyası Yasta: Ahmet Tabur Hayatını Kaybetti
Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tüm bölgeye 
Gaziantep'te 29 Nisan da Elektrik Kesintisi Olacak Yerler
Gaziantep Üniversitesi’nde “Dijital Riskler, Fırsatlar ve Gazetecilik” paneli yoğun ilgi gördü
Gaziantep otoyolunda korkunç kaza: 3 ölü, 5 yaralı
Nizip’te Anlamlı Vefa: Emektar Fıstık Esnafına Plaket Takdim Edildi
Antep Fıstığına Değer Katanlar Ödül Töreni
Şahin, "şehrim okulum" projesi kapsamında velilerle buluştu
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuk yüksekten düştü
Gaziantep'te lastiği patlayan minibüs takla attı
Gaziantep’te Halı fabrikasında iş kazası