Kamil Ocak Stadı ne zaman yıkılacak...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kamil Ocak Stadı ne zaman yıkılacak...
Abone ol
15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı genişletme projesi hayata geçiyor. Kısa bir süre içerisinde Kamil Ocak Stadyumu, Gaziantep Valiliği hizmet binası ile eski vergi dairesi binası yıkılacak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na katılacak. Meydan, içine yapılacak olan sosyal donatılarla yaşayan bir mekân olacak.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı genişletme projesi hayata geçiyor. Kısa bir süre içerisinde Kamil Ocak Stadyumu, Gaziantep Valiliği hizmet binası ile eski vergi dairesi binası yıkılacak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na katılacak. Meydan, içine yapılacak olan sosyal donatılarla yaşayan bir mekân olacak.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Kamil Ocak Stadyumu, Gaziantep Valiliği hizmet binası ile eski vergi dairesi hizmet binasının yıkılarak, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na katılacağını açıkladı. Vali Yerlikaya, yeni proje ile 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın Türkiye’nin en büyük ve işlevsel meydanı olacağını söyledi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı genişletiliyor. Yıllarca birçok mitinge ve toplantıya ev sahipliği yapan İstasyon Meydanı’nın parka dönüştürülmesinden sonra gözler 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na çevrildi. Kentin yeni miting alanı olan meydan yapılacak değişiklikle genişletilecek.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜKLERİNDEN

Yapılacak proje ile Türkiye’nin en büyük meydanlarından birine dönüşecek olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanı içine yapılacak olan sosyal donatılarla yaşayan bir mekan olacak. Kamil Ocak Stadyumu’nun yıkılarak meydana katılmasıyla beraber 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Türkiye’nin en büyük meydanlarından biri haline gelecek.

VALİ YERLİKAYA’DAN BİRİFİNG

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Bir dizi açılış ve toplantıya katılmak üzere Gaziantep'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye kentteki kamu binalarındaki yapılacak değşiklik hakkında brifing verdi. Vali Yerlikaya, verdiği brifingde Gaziantep Valiliği hizmet binasının ve Eski maliye binasının yıkılarak meydana katılacağını kaydetti. Kamil Ocak Stadyumu’nun da en kısa zamanda yıkılarak meydana katılacağını bildiren Vali Yerlikaya, yapılacak son değişiklikten sonra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın Türkiye’nin en önemli ve güzel meydanlarından biri olacağını söyledi.

KAMU BİNALARI MERKEZDEN TAŞINIYOR

Gaziantep Valiliği hizmet binası, Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki Karayolları arazisinin üzerine yapılacak modern binaya taşınacak. Mevcut valilik binası da yıkılarak meydana katılacak. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya kamu binalarının akıbeti hakkında bilgilendirme yaptı. Vali Yerlikaya, Valilik ve Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının şehir dışına taşınacağını kaydetti.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE KAMPUS YAPILACAK

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının da şehir merkezinden taşınacağını kaydeden Vali Yerlikaya, Emniyet Müdürlüğü için 70 dönümlük bir arazi üzerine Emniyet Kampusu yapılacağını söyledi. Yapılacak olan kampusa Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nü de taşıyacaklarını kaydeden Vali Yerlikaya, kampusun Binevler Mahallesi’ndeki eski MİT binasına yapılacağını açıkladı. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bütün şubelerin iç içe olacağını söyleyen Vali Ali Yerlikaya, “Emniyet binamızda valilik binası gibi çok modern olacak” dedi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Emniyet Müdürlüğü’nün mevcut binalardan taşınmasıyla beraber bu binaların Defterdarlık’a devredileceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te, Kızılay'ın kan toplama birimine hırsızlar girdiÖnceki Haber

Gaziantep'te, Kızılay'ın kan toplama bir...

Gıda Bankası, yakın zamanda yeni yerine taşınacakSonraki Haber

Gıda Bankası, yakın zamanda yeni yerine...

Yorum Yazın

Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı
Gaziantep’te iki araç kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
Korkutan deprem! Gaziantep'te hissedildi...