KORKU FİLMİNİ ARATMAYAN KATLİAMDA 8 TUTUKLAMA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KORKU FİLMİNİ ARATMAYAN KATLİAMDA 8 TUTUKLAMA
Abone ol
Gaziantep’te önceki gece iki aile arasında çıkan ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği ve 3 kişinin de yaralandığı çatışmanın ardından gözaltına alınan 8 zanlı geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep’te önceki gece iki aile arasında çıkan ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği ve 3 kişinin de yaralandığı çatışmanın ardından gözaltına alınan 8 kişi geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir kişinin yanlışlıkla babasını diğerinin ise, cinnet getirerek 17 yaşındaki yeğenini öldürdüğü katliamın ardından emniyette sorguları tamamlanan 8 zanlı, Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Çelik yelekli polislerin geniş güvenlik önlemi aldığı hastanede, sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, Fatma Polat. (59), oğulları Sait Polat. (35) ve Serdar Polat. (29) ile karşı aileden Salih Akar. (33), Abdullah Akar. (32), Mustafa Akar. (29) ve Muhittin Akar. ve Mustafa İnce çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 

YANLIŞLIKLA BABASINI ÖLDÜRDÜ

İki tarafın bir anda silahlara sarıldığı kavgada, Serdar P., pompalı tüfeğine sarıldı ve Remzi A.’ya ateş ederek öldürdü. Daha sonra çatışma sırasında karanlıkta birisini araçtan silah alırken gören ve kendine ateş edeceğini zanneden Serdar P. arka arkaya pompalı tüfekle ateş etti. Vurduğu kişinin babası Bozan P. olduğunu anlayan Serdar P., olay yerinde şoka girerek, rastgele her yere ateş etmeye başladı. Savaş alanını aratmayan olayda 5 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı. Baba katili olan Serdar P. ise olayın şokunu atlatamadan gözaltına alındı.

HALASI TARAFINDAN BOĞAZI KESİLDİ

Pompalı tüfek, silah ve bıçakların kullanıldığı çatışmada, Serdar P.’nin annesi Fatma P. ise, kocası Bozan P.’nin vurulduğunu görünce cinnet getirdi. Fatma P., eline geçirdiği bıçakla önüne gelene saldırmaya başladı. Elindeki bıçağı 17 yaşındaki Halil Baran G.’nin boğazına dayayan Fatma P., talihsiz gencin bütün yalvarmalarına rağmen boğazını keserek öldürdü. Halası tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü tespit edilen Halil Baran Gülmez'in, bıçakla boğazını kesmeye çalışan halasına bunu yapmaması için yalvardığı iddia edildi.

BARIŞTIRMAK İSTERKEN KENDİ CANINDAN OLDU

İki tarafın akrabası olan Mahmut İ.’nin ise, hastanenin karşısındaki taksi durağında çalıştığı ve iki tarafı barıştırmak için buraya çağırdığı öğrenildi. Taksi durağına gelen iki taraf üyeleri arasında tekrar başlayan kavgada Mahmut İ. çatışmanın ortasında kaldı ve hayatını kaybetti. Talihsiz adam iki aileyi barıştırmak isterken kendi canından oldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Suriye Sınırında ÇatışmaÖnceki Haber

Suriye Sınırında Çatışma

AK PARTİ’DEN ÖKKEŞ DEMİR’E ZİYARETSonraki Haber

AK PARTİ’DEN ÖKKEŞ DEMİR’E ZİYARET

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı