Hokey’in Gol Kraliçesi Efsane Sporcu Perihan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hokey’in Gol Kraliçesi Efsane Sporcu Perihan
Abone ol
10 yaşında spora başlayan ve 18 yıldır hokey oynayan Türkiye'nin efsane oyuncuları arasında yerini alan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü sporcularından Perihan Çınar THF Kadınlar Açık Alan Hokey Süper Liginin gol kraliçesi oldu. İstanbul Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu beden eğitimi öğretmenliği görevini de sürdüren Çınar yurt içi ve yurt dışı şampiyonalarında sayısız gol kraliçeliği unvanı aldı.

Türkiye Hokey Federasyonu Kadınlar Açık Alan Şampiyonası Gaziantep'te tamamlandı. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Kadın Hokey Takımının şampiyonluk ipini göğüsledi ligde gol kraliçesi unvanını ligde attığı 58 golle Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü oyuncularından Perihan Çınar kazandı. Gol kraliçesi belgesini Gaziantepli Spor Adamı Ali Koç’tan alan Perihan Çınar’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Yaklaşık 18 yıldır hokey sporunun efsane oyuncuları arasında yer alan Perihan Çınar yurt içi ve yurt dışı şampiyonalarında yirminin üzerinde şampiyonada gol kraliçeliği unvanına sahip oldu. İstanbul Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu’nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Çınar son dönemlerde yurt içi ve yurt dışı karşılaşmalarında yanından minik oğlu Alptuğ ümeyr Çınar’ı da ayırmıyor. Anne Çınar antrenmanlarda ve maçlarda koştururken küçük Çınar’da hem annesini izliyor hem de küçük yaşta sporla tanışarak spor yapmanın tadını çıkarıyor.

18 YILDIR HOKEY OYNUYORUM

Süper Lig'in gol kraliçesi olan Perihan Çınar 18 yıldır hokey oynadığını ifade ederek “Spor hayatımın en önemli parçası, 10 yaşından bu yana spor yapıyorum ve bugün beden eğitimi öğretmeni olarak gençlerin spor yapma alışkanlığı kazanmalarına destek verirken kendimde spor yapmaya devam ediyorum. Hokeyi çok seviyorum. Sporla tanıştığım ilk gün yaşamım değişti. Katıldığım yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda defalarca gol kraliçesi oldum. Özellikle yurtdışında tek hedefim ülkemin tanıtımına katkı sağlamak. Defalarca gururla milli takım formasını taşıdım. Bundan sonraki süreçte de gerek genç hokeycilerin yetişmelerine katkı sağlarken aktif spor yaşamıma da devam edeceğim. Bugünlere gelmemde elbette Gaziantep Polisgücü ailesinin büyük katkıları bulunuyor, teknik heyetimize ve Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün bugünlere gelmesinde büyük emekleri bulunan kulüp başkanımız Sayın Mehmet Kaplan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Evliyim ve küçük bir oğlum var. Oğlum gerek maçlarda gerekse antrenmanlarda sürekli benimle birlikte. Onun da bir gün tercih edeceği bir spor dalında ülkemize ve milletimize hizmet etmesini istiyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
THF Süper Ligin Gol Kralı Ali Akın ÖzkılıçÖnceki Haber

THF Süper Ligin Gol Kralı Ali Akın Özkıl...

Maymun Çiçeği virüsü hızla yayılıyorSonraki Haber

Maymun Çiçeği virüsü hızla yayılıyor

Yorum Yazın

MHP Gaziantep’te Sinerji Dalgası
Gaziantep Sanayisinin Duayeni Mehmet Ali Topçuoğlu Hayatını Kaybetti
Özyurt: Nizip’in Üretim Gücü, Küresel Pazarlardaki En Büyük Güvencemizdir
Eve giren yılanı itfaiye ekipleri çıkardı
Duayen Gazeteci Yusuf Ağar’a Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden "Meslekte 50 Yıl Onur Ödülü" Verildi
Prof. Dr. İrfan Koca: Bel fıtığı artık gençlerin de sorunu
Gaziantep'te Jandarmadan Kaçışa Geçit Yok: 2 Hükümlü Yakalandı
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi 20’nci kuruluş yılını coşkuyla kutladı
TOBB Çimento Meclisi Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden patent ve araştırma performansında çifte başarı
Erdem Koleji’nden uluslararası gurur: Melek Ecem Güven’den önemli başarı
Gaziantep'te acı son: Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de 13. kez başkanlığa seçildi
Gaziantep'te yine kaza: Asfalt kana bulandı 
Güvenli Gıda Olmadan, Sağlıklı Beslenmek Mümkün Değil
Küçük kızını darbedip motosikletle sürükleyen baba tutuklandı
Uyuşturucu ve kaçakçılık olaylarında 7 şahıs tutuklandı
Gaziantep'te Feci Kaza! Ailenin En Küçüğü Hayata Tutunamadı
Gaziantep Bu Görüntüleri Konuşuyor: Baba Gözaltına Alındı
Gaziantep'te paraşüt kazası: Facia ucuz atlatıldı