Hayırsever İş Adamından Kızılay'a Anlamlı Bağış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayırsever İş Adamından Kızılay'a Anlamlı Bağış
Abone ol
Hayırsever iş adamı Beşir Özyurt’un bağışlarıyla Nizip Devlet Hastanesi bahçesine yaptırılan Ayşe Beşir Özyurt Kan Alma Merkezi, Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Hayırsever iş adamı Beşir Özyurt’un bağışlarıyla Nizip Devlet Hastanesi bahçesine yaptırılan Ayşe Beşir Özyurt Kan Alma Merkezi, Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Açılış için Nizip’te bulunan Akar, Kızılay’a bağışta bulunan işadamı Beşir Özyurt ve ailesini tebrik ederek yapılan bağışın önemli olduğunu ve örnek teşkil etmesini diledi. Kızılay’a bağışta bulunduğu için mutlu olduğunu ifade eden Hayırsever işadamı Beşir Özyurt ise, durumu iyi olan herkesin Kızılay’a yardım ve bağışta bulunmasını temenni ettiğini ve bağışlarının ise bu merkezle sınırlı kalmayacağını söyledi. Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar da, Kızılay’a yapılan bağış nedeniyle işadamı Beşir Özyurt ve ailesine teşekkür ederek konuşmalarına başladı ve Türk Kızılay’ı olarak bağışçılardan aldığı güçle darda ve zorda olan insanların yardımına daha fazla koşacaklarını belirten Akar, Buradaki törenin ardından Hatay’a geçeceğim ve yapılacak olan yardımlarla ilgili yerinde çalışma yapacağım çünkü orada bir başka devletin başka siyasi emelleriyle katledilen kardeşlerimize yapacağımız yardımlarıyla alakalı çalışmalar yapacağız. Türk Kızılay’ı her zaman ve her yerde ve savaşın kızgın anında dahi mazlumun yanında olma tavrını sürdürecek ve yardımlarını en iyi ve en hızlı bir şekilde sürdürecektir’’ dedi.

Konuşmaların ardından Akar tarafından Ayşe Beşir Özyurt Kan Alma Merkezi’ni yaptırarak Kızılay’a bağışta bulunan işadamı Beşir Özyurt’a, plaket takdim edildi. Ayrıca törende Gaziantep Valiliği adına Vali yardımcısı, Uğur Aladağ’a, Kızılay Nizip Şube Başkanı Kasım Çiçektaş’a ve Gaziantep Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Doç. Dr. Hayati Deniz’e de verildi.

Törene Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Belediye Başkan vekili Hüseyin Özkaya, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Suriye'de Kızıldağı Tepesi Tekrar Türkmenlere GeçtiÖnceki Haber

Suriye'de Kızıldağı Tepesi Tekrar Türkme...

GTB, EDİRNE BORSASI’NI AĞIRLADISonraki Haber

GTB, EDİRNE BORSASI’NI AĞIRLADI

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı