GÜNSİFED'DEN DARBEYE TEPKİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜNSİFED'DEN DARBEYE TEPKİ
Abone ol
Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, darbe girişimine tepki göstererek, herkesi demokrasiye ve Türkiye'ye sahip çıkmaya çağırdı.

Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, darbe girişimine tepki göstererek, herkesi demokrasiye ve Türkiye'ye sahip çıkmaya çağırdı.

"Askeri darbeler, muhtıralar ve kalkışmalar öncelikle demokrasiye, cumhuriyetimize ve millet iradesine karşı girişimlerdir" diyen Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, "Ülkemizde demokrasiye inanan tüm kesimlerin ve halkımızın sağduyulu bir şekilde aynı ortak payda etrafında birlikte olma görev ve sorumluluğu vardır. O ortak payda da demokrasidir. TBMM’ye ve millet iradesine karşı gerçekleştirilen darbe girişiminin bertaraf edilmesinde; aynı ortak payda için bir araya gelen, demokrasi dışı hareketlere toplumsal sağduyu ile karşı duran, STK’ları, iş dünyası örgütlerini, siyasi partileri ve halkımızın çabalarını kutluyorum" dedi.

Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, Türkiye’nin bölgesinde örnek bir demokrasiye sahip olduğunu vurgulayarak, “Türkiye’nin gelişmesini, büyümesini istemeyen şer odakları tarafından planlanan bu darbe girişimini, millete karşı kalkışmayı nefretle kınıyoruz. Hükümetimizin yanında olduğumuzu belirtiyor ve seçilmiş bir hükümetin ancak seçimle görevinden ayrılabileceğini bir kez daha ifade ediyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Yaşanan darbe girişimine dur demek için namluların ucuna göğüslerini siper eden ve darbeciler tarafından şehit edilen demokrasi şehitlerini de rahmetle andığını ifade eden Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, “Bütün gece darbecilerin tankları ve silahlarının namlularına göğüslerini siper eden vatandaşlarımızdan bazıları darbecilerin kalleş kurşunları sonucu şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Dileriz ki bir daha böyle acı bir olay ve tabloyu bu ülke yaşamazsın. Gün birlik ve beraberlik günüdür, gün bir olma günüdür” dedi.

"Demokrasi ve milli iradeye sahip çıkma günüdür. Gücünü milletten almayan bir grubun kalkışması, meşru hükümeti alaşağı etme çabası sonuçsuz kalacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bu kalkışmaya karşı demokrasinin ve milli iradenin yanında olmaya çağırıyoruz" diyen Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, "Herkes bilmelidir ki, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkacak vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

Mesut İşsever, Türk Silahlı Kuvvetleri içinde şanlı ordumuzu temsil etmeyen azınlık bir grup tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimini şiddetle kınadıklarını ifade etti.

Milletimiz büyüklüğüne yaraşır ve yakışır şekilde demokrasiye sahip çıkılması gerektiğini de ifade eden Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, "Demokrasiye ve halkın iradesine inanıyoruz. Demokrasiden yanayız ve demokrasinin tarafıyız. Bu nedenle, demokrasimize ve demokratik kurumlara herhangi bir müdahaleyi kabul etmiyoruz. Demokrasiden başka gidecek yolumuz ve geleceğimiz yoktur" ifadelerini kullandı.

Güneydoğu Sanayici ve İş adamları Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, Türkiye’nin geleceğine, refahına ve huzuruna zarar verecek her türlü demokrasi dışı girişimlerin karşısında olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GAİB yönetimlerinden darbeye kınama, hükümete destekÖnceki Haber

GAİB yönetimlerinden darbeye kınama, hük...

Gaziantep’te 1 vali yardımcısı 169 asker ve polis'e uzaklaştırmaSonraki Haber

Gaziantep’te 1 vali yardımcısı 169 asker...

Yorum Yazın

Gaziantep protokolünden 29 Ekim mesajı
Yılmaz’dan Nostaljik Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Gaziantep - Kilis yolunda kaza: 5 yaralı
Yeniden Refah Partisinde İslahiye ve Nizip’te işlem tamam
4 defineci suç üstü yakalandı!  Dedektörle tarayıp kazdılar 
Gaziantep turizim yolunda feci kaza
Gaziantep'te miras cinayeti! Amca öldü, yeğen yaralı
SANKO Üniversitesi’nde Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi
 Genç liderler GİBTÜ‘nün ortak olduğu programda buluştu
Kesinleşmiş 30 yıl cezası bulunan uyuşturucu taciri yakalandı
Medical Point’te Hasta Hakları Günü etkinliği yapıldı
Belediye’nin kursları ile hayatları değişti
Mehmet Pamuk’a silahlı saldırı!
Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu had safhaya çıkıyor
Başkan Fedaioğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Memik Yılmaz’ı mutlu eden sonuç
A Parti'de Gaziantep’ten dikkat çeken isim
Gaziantep'te çifte kazada! 6 yaralı
Bilal Çeker'in mutlu günü 
Büyükşehir, çiftçilere ücretsiz akaryakıt dağıtımına başladı